Garantie, Groot aanbod en Geen Gedoe

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat je een hulp hebt waarmee het klikt. Daarom vragen wij ook bij de aanvraag naar jouw wensen. Aan de hand van deze wensen gaan wij voor je op zoek naar een geschikte hulp. Als wij een hulp aan jou hebben gekoppeld zul je na moeten gaan of je een klik hebt met deze hulp. Is dit niet het geval, dan kun je dit bij ons opgeven en gaan wij voor je op zoek naar een andere schoonmaakster. Als wij helemaal geen hulp vinden die aan de door jou opgegeven wensen voldoet, betaal je uiteraard niets.

Groot aanbod

Wij beschikken over een groot bestand met hulpen. Op het moment staan er 320.289 hulpen geregistreerd en dit aantal blijft maar groeien. In onze uitgebreide database is altijd wel een hulp te vinden die voldoet aan jouw wensen. Wij kunnen je dus altijd van dienst zijn.

In het kaartje hieronder zie je de ingeschreven schoonmaaksters bij jou in de buurt

Geen gedoe

Wanneer je een aanvraag bij ons indient nemen wij je al het werk uit handen. Zo gaan wij aan de hand van de door jou opgegeven wensen op zoek naar een geschikte hulp. Ook verzorgen wij jouw administratie, kun je bij ons een voorbeeldcontract vinden en houden wij het aantal gewerkte uren van jouw hulp bij. Je ervaart het gemak en wij doen de rest.


Ben je ook op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster?

Schrijf je dan hier in!