Garantie, Groot aanbod en Geen Gedoe

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat u een hulp hebt waarmee het klikt. Daarom vragen wij ook bij de aanvraag naar uw wensen. Aan de hand van deze wensen gaan wij voor u op zoek naar een geschikte hulp. Als wij een hulp aan u hebben gekoppeld zult u na moeten gaan of u een klik hebt met deze hulp. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u dit bij ons opgeven en gaan wij voor u op zoek naar een andere schoonmaakster. Indien wij helemaal geen hulp vinden die aan de door u opgegeven wensen voldoet betaalt u uiteraard niets.

Groot aanbod

Wij beschikken over een groot bestand met hulpen. Op het moment staan er 248.194 hulpen geregistreerd, maar dit aantal blijft maar groeien. In onze uitgebreide database is altijd wel een hulp te vinden die voldoet aan uw wensen. Wij kunnen u dus altijd van dienst zijn.

In het kaartje hieronder ziet u de ingeschreven schoonmaaksters bij u in de buurt

Geen gedoe

Wanneer u een aanvraag bij ons indient nemen wij u al het werk uit handen. Zo gaan wij aan de hand van de door u opgegeven wensen op zoek naar een geschikte kandidaat. Ook verzorgen wij uw administratie, kunt u bij ons een voorbeeldcontract vinden en houden wij het aantal gewerkte uren van uw hulp bij. U ervaart het gemak en wij doen de rest.


Bent u ook op zoek naar een betrouwbare schoonmaakster?

Schrijf u dan hier in!

Geniet ook van een schoonmaakster in huis

Net als 14.739 andere huishoudens


  • Een schoonmaakster voor € 13,50 per uur
  • Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Vergoeding bij schade of ongevallen
  • Een vervangende hulp