Huishoudelijke hulp ouderen

Ervaringen 7,5

Gemiddelde score op basis van 2265 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Op een gegeven moment gaat schoonmaken niet meer vanzelf en kost het gebruikelijke schoonmaakrondje steeds meer moeite. Dit is gelukkig geen schande, er is zelfs een prettige oplossing voor. Een huishoudelijke hulp voor senioren biedt uitkomst.

Huishoudelijke hulp voor senioren

Ikzoekeenschoonmaakster.nl biedt eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp voor bejaarden. Onze hulpen zijn geschikt om de schoonmaak bij ouderen op zich te nemen en een praatje te maken. Een aanvraag voor hulp voor ouderen indienen is eenvoudig:

  1. U schrijft zich in op onze website;
  2. Op uw persoonlijke pagina voltooit u deze inschrijving en doet u een officiële aanvraag met wensen en eisen;
  3. Wij doen het zoekwerk voor u. Als we een geschikte huishoudelijke hulp voor ouderen hebben gevonden, sturen wij u contactgegevens. Nu kunt u contact opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen;
  4. Als het gesprek naar wens is verlopen en jullie er beiden een goed gevoel bij hebben, kan de hulp bij u aan de slag. Is dit niet het geval, dan zoeken wij verder naar een geschikte hulp voor ouderen die bij u past.

Schoonmaak bij ouderen € 12,50 per uur

Een huishoudelijke hulp voor ouderen kost slechts € 12,50 per uur. Hiernaast betaalt u ons maandelijks € 8,99 voor het schoonmaakabonnement.

  • Vergoeding bij schade
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie zolang uw abonnement loopt
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Schrijf u hier in voor een schoonmaakster