Schoonmaak ouderen

Ervaringen 7,8

Gemiddelde score op basis van 3413 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Op een gegeven moment gaat schoonmaken niet meer vanzelf en kost het gebruikelijke schoonmaakrondje steeds meer moeite. Dit is gelukkig geen schande, er is zelfs een prettige oplossing voor. Een huishoudelijke hulp voor ouderen biedt uitkomst.

Huishoudelijke hulp voor ouderen

Ikzoekeenschoonmaakster.nl biedt eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp voor ouderen. Onze hulpen zijn geschikt om de schoonmaak bij ouderen op zich te nemen en een praatje te maken. Een aanvraag voor hulp voor ouderen indienen is eenvoudig:

  1. U schrijft zich in op onze website;
  2. Op uw persoonlijke pagina voltooit u deze inschrijving en doet u een officiële aanvraag met wensen en eisen;
  3. Wij doen het zoekwerk voor u. Als we een geschikte huishoudelijke hulp voor ouderen hebben gevonden, sturen wij u contactgegevens. Nu kunt u contact opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen;
  4. Als het gesprek naar wens is verlopen en jullie er beiden een goed gevoel bij hebben, kan de hulp bij u aan de slag. Is dit niet het geval, dan zoeken wij verder naar een geschikte hulp voor ouderen die bij u past.

Schoonmaak ouderen voor € 12,50 per uur

Hulp voor ouderen is soms ander werk dan reguliere schoonmaakadressen. Een praatje maken wordt vaak gewaardeerd tijdens de schoonmaak bij ouderen. Onze schoonmaaksters zijn zeer geschikt om dit werk op zich te nemen, maar u kunt natuurlijk in uw aanvraag op verschillende manieren duidelijk maken wat uw wensen en eisen zijn. Ongeacht deze wensen bieden wij een huishoudelijke hulp voor ouderen voor slechts € 12,50 per uur. Hiernaast betaalt u ons maandelijks € 8,99 voor het schoonmaakabonnement.

  • Vergoeding bij schade
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie zolang uw abonnement loopt
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Schrijf u hier in voor een schoonmaakster