Schoonmaakster Zwijndrecht

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3210 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare hulp uit Zwijndrecht? Dan bent u bij ikzoekeenschoonmaakster.nl aan het juiste adres. Wij koppelen u aan een van onze hulpen die graag bij u aan de slag gaat, voor een uurloon van slechts € 13,50 per uur.

De kosten voor een hulp in Zwijndrecht

Uurloon
Al onze hulpen in Zwijndrecht werken voor hetzelfde uurloon van € 13,50. Dit is het volledige bedrag, hier komt niets bovenop.

Bemiddeling
Daarnaast betaalt u voor onze service een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit bedrag is afhankelijk van uw wensen. Op deze pagina kunt u precies zien welke kosten in uw situatie gelden.

De service

  • U doet een aanvraag voor een schoonmaakster. U geeft daarbij op welke wensen en eisen u stelt aan de schoonmaakster. Aan de hand van die wensen gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat.
  • Meestal vinden wij al binnen twee dagen een geschikte schoonmaakster. Wij leveren u de gegevens van deze schoonmaakster.
  • U maakt een afspraak voor een kennismaking met de schoonmaakster. Klikt het? Dan gaat de schoonmaakster bij u aan de slag. Klikt het niet? Dan zoeken wij kosteloos naar een nieuwe kandidaat.

Schoonmaakster Zwijndrecht aanvragen


Overige service:

  • U ontvangt een jaar garantie. Stopt de schoonmaakster na acht maand? Dan zoeken wij voor u naar een nieuwe kandidaat;
  • Op uw persoonlijke pagina hebben wij diverse documenten gratis voor u beschikbaar als een E-book met tips voor een succesvolle samenwerking en een voorbeeldcontract;
  • Onze back-office kunt u te allen tijde met uw vragen en/of opmerkingen benaderen;
  • Wij hanteren geen wachtlijsten; u wordt meestal al binnen twee dagen voorzien van hulp.

Beschikbare schoonmaaksters Zwijndrecht en omgeving: