Schoonmaakster in Zwartewaterland

De naam 'Zwartewaterland' komt van de rivier Zwarte Water, die ontspringt in Zwolle en uitmondt in het Zwarte Meer. De naam doet vermoeden dat het water zwart is, hoewel dit niet het geval is. De naam komt waarschijnlijk van 'zwet' wat grens betekent.

Helaas is ons schoonmaak-water wel vaak heel zwart, wat wordt veroorzaakt door de hoeveelheid stof die er door de vaatdoek in terecht komt.

Schoonmaakster Zwartewaterland
Regelmatig schoonmaken kan zwart water voorkomen. Via deze website kunt u een schoonmaakster aanvragen die zo vaak kan komen schoonmaken als u wenst. Bij het indienen van de aanvraag kunt u eisen opgeven die u stelt aan de schoonmaakster. Wij zullen u altijd koppelen aan een schoonmaakster uit (omgeving) Zwartewaterland.

Schoonmaakster Zwartewaterland aanvragen

Vergoeding schoonmaakster
De schoonmaakster krijgt een vergoeding van € 13,50 per uur voor het werk dat zij verricht. De taken die zij uitvoert doet zij in opdracht van u.

Bemiddelingsbedrag
Naast het uurloon betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. Wanneer u niet tevreden bent over de schoonmaakster gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere kandidaat. U hoeft dan niet nogmaals het bemiddelingsbedrag te betalen.