Schoonmaakster Zaanstad voor slechts € 13,50 per uur

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2837 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

DS0zv1VMm2U watch_video

U bent op zoek naar een schoonmaakster en woont in Zaanstad. Of dit nu in Zaandam, Assendelft, Krommenie of Wormerveer is; wij voorzien u van een schoonmaakster die tevens uit Zaanstad komt en bij u aan het werk gaat voor de vergoeding van € 13,50.

Een schoonmaakster in Zaanstad voor € 13,50

De kosten van een schoonmaakster in Zaanstad bestaan uit twee delen, namelijk:

  • Eenmalige bemiddelingskosten voor onze diensten. Dit bedrag wordt gerekend voor het van een passende schoonmaakster in Zaanstad. U krijgt een jaar garantie op de bemiddelingskosten. Als de schoonmaakster niet bevalt, zoeken wij in de garantieperiode gratis een nieuwe schoonmaakster voor u;
  • Een uurtarief voor de schoonmaakster van € 13,50. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de schoonmaakster. Het is een all-in bedrag, waar dus geen toeslagen of belastingen meer bij komen. Het is de verantwoordelijkheid van de schoonmaakster om belastingaangifte te doen, hier hoeft u dus niets voor te regelen.

Schoonmaakster in Zaanstad gezocht

Via ons een schoonmaakster in Zaanstad aanvragen is heel eenvoudig. U schrijft zich in via het inschrijfformulier op onze website. Vervolgens geeft u uw wensen en eisen door en rondt u de aanvraag af. Hierna gaan wij op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan uw voorwaarden. Zodra wij een schoonmaakster hebben gevonden voor u, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als er een klik is, kan de schoonmaakster uit Zaanstad direct bij u aan de slag. Is er geen klik, dan zoeken wij kosteloos een andere schoonmaakster voor u.

Schoonmaakster Zaanstad aanvragen

Beschikbare schoonmaaksters Zaanstad: 

Schoonmaakster voor bedrijven
Indien u als bedrijf een schoonmaakster zoekt verwijzen wij u graag door naar Schoonmaakster voor bedrijven.