Schoonmaakster in Winsum

In de vroege Middeleeuwen is Winsum een handelsnederzetting geweest. Dat blijkt uit diverse oude bronnen zoals een oorkonde uit 1057 waarbij Winsum het recht kreeg van de Duitse Koning Hendrik IV om een markt te stichten en munten te slaan.

Bij munten slaan is precisie en nauwkeurigheid van groot belang. De munt die tevoorschijn komt kan vervolgens nog jarenlang mee. Dit is ook het geval in het huishouden. Wanneer een woning goed en regelmatig schoon wordt gemaakt zal een woning in betere staat blijven en zijn de leefomstandigheden prettiger.

Schoonmaakster aanvragen
Bij ons is het dan ook mogelijk een schoonmaakster aan te vragen, die bij u in Winsum komt schoonmaken. De schoonmaakster komt zelf ook uit (omgeving) Winsum. U kunt eisen doorgeven waaraan de schoonmaakster moet voldoen, wij gaan dan op zoek naar de perfecte kandidaat.

U ontvangt vervolgens de gegevens van de schoonmaakster, zodat u een kennismakingsgesprek kunt plannen.

Vergoeding

Wanneer u een schoonmaakster aanvraagt via deze website, gaat er een schoonmaakster bij u aan de slag voor een vergoeding van € 13,50 per uur. Hier zit alles bij inbegrepen, dus ook toeslagen (zoals vakantiegeld).

Daarnaast betaalt u de organisatie voor de bemiddeling een eenmalig bemiddelingsbedrag.

U krijgt dan van ons:

  • Een schoonmaakster die voldoet aan uw opgegeven eisen
  • Een jaar lang garantie; mocht de schoonmaakster niet voldoen aan uw wensen, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervanger
  • Administratieverzorging
  • Een document met tips voor het kennismakingsgesprek en een contract dat u kunt gebruiken

Direct een schoonmaakster aanvragen