Schoonmaakster in Westerveld

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3181 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In gemeente Westerveld zijn nog veel hunebedden te vinden. Een hunebed is een steenkamer dat bestaat uit draagstenen en is overdekt met platte dekstenen. Woont u in een van deze plaatsen (Havelte, Diever, Dwingeloo of Vledder) en bent u op zoek naar een schoonmaakster? Dan helpen wij u graag verder.

U kunt om diverse redenen behoefte hebben aan hulp in uw huishouden. Wat uw reden ook moge zijn: u kunt te allen tijde bij ons terecht voor het aanvragen van een schoonmaakster. Wij gaan dan voor u op zoek naar eens schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen en eisen. Wanneer u deze eisen kunt opgeven? Zodra u zich hebt ingeschreven. Dankzij ons grote bestand vinden wij altijd wel iemand die voldoet aan de door u doorgegeven eisen en zelf ook woonachtig is in (omgeving) Westerveld.

Daarnaast ontvangt u bij ons een jaar lang garantie.

Mocht u binnen dit jaar ontevreden raken over de schoonmaakster, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangster.

Schoonmaakster Westerveld aanvragen

Vergoeding

De vergoeding voor onze service bestaat uit een eenmalig bemiddelingsbedrag. Daarnaast ontvangt de schoonmaakster van u per gewerkt uur € 13,50. Deze vergoeding is inclusief toeslagen en zal dus nooit hoger worden.

Op onze pagina over de vergoeding vindt u ons bemiddelingsbedrag. Dit betaalt u slechts eenmalig. Hier ontvangt u een jaar lang garantie bij.