Schoonmaakster in Westerveld

In gemeente Westerveld zijn nog veel hunebedden te vinden. Een hunebed is een steenkamer dat bestaat uit draagstenen en is overdekt met platte dekstenen. Woont u in een van deze plaatsen (Havelte, Diever, Dwingeloo of Vledder) en bent u op zoek naar een schoonmaakster? Dan helpen wij u graag verder.

U kunt om diverse redenen behoefte hebben aan hulp in uw huishouden. Wat uw reden ook moge zijn: u kunt te allen tijde bij ons terecht voor het aanvragen van een schoonmaakster. Wij gaan dan voor u op zoek naar eens schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen en eisen. Wanneer u deze eisen kunt opgeven? Zodra u zich hebt ingeschreven. Dankzij ons grote bestand vinden wij altijd wel iemand die voldoet aan de door u doorgegeven eisen en zelf ook woonachtig is in (omgeving) Westerveld.

Daarnaast ontvangt u bij ons een jaar lang garantie.

Mocht u binnen dit jaar ontevreden raken over de schoonmaakster, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangster.

Schoonmaakster Westerveld aanvragen

Vergoeding

De vergoeding voor onze service bestaat uit een eenmalig bemiddelingsbedrag. Daarnaast ontvangt de schoonmaakster van u per gewerkt uur € 13,50. Deze vergoeding is inclusief toeslagen en zal dus nooit hoger worden.

Op onze pagina over de vergoeding vindt u ons bemiddelingsbedrag. Dit betaalt u slechts eenmalig. Hier ontvangt u een jaar lang garantie bij.