De voordelen van onze schoonmaaksters

Garantie voor een goede schoonmaakster Snel een schoonmaakster die bij u past Voor maar slecht €12,50 per uur Schakel een schoonmaakster in

Schoonmaakster gezocht in Urk?

Schoonmaakster op Urk gezocht

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2023 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In tegenstelling tot Flevoland, bestaat Urk al erg lang. Voor de drooglegging van de polders was Urk namelijk een eiland. Nu is Urk een gemeente van de provincie Flevoland.

Ook op Urk is het mogelijk een schoonmaakster aan te vragen via onze website. Wanneer u een aanvraag indient gaan wij voor u op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen, een schoonmaakster die zelf tevens afkomstig is uit Urk, of uit de omgeving.

Vergoeding schoonmaakster
De vergoeding voor een schoonmaakster bestaat uit de vergoeding die de schoonmaakster ontvangt en het bemiddelingsbedrag.

Bemiddelingsbedrag
Het bemiddelingsbedrag hoeft u slechts eenmalig te betalen. Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen en eisen. Wanneer u niet tevreden bent over de schoonmaakster, kunt u gratis een nieuwe aanvraag indienen. Deze garantie blijft een jaar geldig.

Vergoeding schoonmaakster
De schoonmaakster ontvangt daarnaast een vergoeding van € 12,50 per uur. Hier zitten alle kosten bij inbegrepen.

Ik wil graag een schoonmaakster aanvragen 
Language English