Schoonmaakster in Twenterand

Ik zoek een schoonmaakster in Twenterand

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Twenterand? Wij vinden voor u een schoonmaakster in Twenterand. Op deze pagina leest u de voordelen van een huishoudelijke hulp in Twenterand.

Schoonmaakster gevraagd in Twenterand?

Gemeente Twenterand bestaat uit de gemeenten Den Ham en Vriezenveen. Binnen de gemeente Twenterand ligt het unieke natuurgebied genaamd 'De Engbertsdijksvenen'. Dit gebied is een uniek hoogveengebied van ca. 1000 hectare en beschikt over een Europees beschermde status (Natura 2000).
Woont u in dit mooie stukje Nederland en bent u op zoek naar een geschikte schoonmaakster? Dan hoeft u vanaf hier niet meer verder te zoeken.

Schoonmaakster Twenterand
Ikzoekeenschoonmaakster beschikt over een groot bestand schoonmaaksters, wij zullen u dus altijd koppelen aan iemand die zelf ook uit (omgeving) Twenterand komt. Bij het doen van de aanvraag kunt u eisen opgeven. Aan de hand van deze eisen gaan wij op zoek naar een schoonmaakster.

Schoonmaakster in Twenterand voor € 12,50

De vergoeding voor een schoonmaakster in Twenterand bestaat uit maandelijkse kosten voor het schoonmaak abonnement en het uurloon van de schoonmaakster. Het abonnement kost € 8,99€ 5,99 per maand. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Een schoonmaakster Twenterand aanvragen