Schoonmaakster in Twenterand

Ik zoek een schoonmaakster in Twenterand

Gemeente Twenterand bestaat uit de gemeenten Den Ham en Vriezenveen. Binnen de gemeente Twenterand ligt het unieke natuurgebied genaamd 'De Engbertsdijksvenen'. Dit gebied is een uniek hoogveengebied van ca. 1000 hectare en beschikt over een Europees beschermde status (Natura 2000).
Woont u in dit mooie stukje Nederland en bent u op zoek naar een geschikte schoonmaakster? Dan hoeft u vanaf hier niet meer verder te zoeken.

Schoonmaakster Twenterand
Ikzoekeenschoonmaakster beschikt over een groot bestand schoonmaaksters, wij zullen u dus altijd koppelen aan iemand die zelf ook uit (omgeving) Twenterand komt. Bij het doen van de aanvraag kunt u eisen opgeven. Aan de hand van deze eisen gaan wij op zoek naar een schoonmaakster.

Bemiddelingsbedrag
Het bemiddelingsbedrag betaalt u slechts eenmalig. U ontvang direct een jaar garantie. Mocht u binnen dit jaar ontevreden zijn over de schoonmaakster, dan koppelen wij u gratis aan een tweede kandidaat.


Vergoeding schoonmaakster

De vergoeding dat de schoonmaakster ontvangt is € 13,50 per uur. Voor dit tarief voert de schoonmaakster alle schoonmaaktaken uit in uw opdracht. Er komt niets meer bij dit bedrag op. Toeslagen zoals vakantiegeld zijn hier dus ook bij inbegrepen.


Een schoonmaakster Twenterand aanvragen