Schoonmaakster in Steenwijkerland

Schoonmaakster Steenwiekerlaand

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Steenwijkerland? Wij matchen u met een betrouwbare en efifciënte huishoudelijke hulp. Lees alles over een schoonmaakster in Steenwijkerland op deze pagina.

Schoonmaakster gevraagd in Steenwijkerland?

In gemeente Steenwijkerland ligt Nationaal Park Weerribben-Wieden, een laagveengebied dat ongeveer 10.000 ha groot is. Dit laagveengebied is erg populair onder de vaarliefhebbers. Men kan soms veel te weinig genieten van zulke uitstapjes omdat in de vrije tijd vaak het huishouden moet worden gedaan.

Een welkome oplossing kan een schoonmaakster zijn. Deze voert alle huishoudelijke taken uit in uw opdracht, zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden. Wij selecteren de schoonmaakster aan de hand van eisen die u opgeeft bij het doen van een aanvraag. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de schoonmaakster uit de (omgeving van) Steenwijkerland komt.

Ik wil graag een schoonmaakster aanvragen

Een schoonmaakster in Steenwijkerland voor € 12,50

De kosten van een betrouwbare schoonmaakster in Steenwijkerland bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. U hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld en belasting, dit zit al bij het uurloon in. Daarnaast is er sprake van een schoonmaak abonnement waarvoor u € 8,99 per maand betaalt.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie


Schoonmaaksters Steenwijkerland: