Schoonmaakster in Staphorst

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3210 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaakster Stappest

Staphorst is een authentiek en mooi dorp in de kop van Overijssel. Typerend voor de huizen zijn de groenen luiken in combinatie met de blauwe kozijnen. Deze woningen gaan al jaren mee, wat getuigt van goed onderhoud. Om de binnenkant tevens in goede staat te houden is het belangrijk dat er regelmatig goed wordt schoongemaakt.

Schoonmaakster aanvragen
Het is begrijpelijk dat u niet altijd tijd hebt voor een grondige schoonmaak in huis. Een schoonmaakster kan dan wenselijk zijn. U kunt een schoonmaakster aanvragen via deze website. Deze komt langs zo vaak u wilt, en wordt geselecteerd op basis van de eisen die u hebt opgegeven.

Schoonmaakster Staphorst aanvragen

Vergoeding

Vergoeding schoonmaakster
De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 13,50 per uur. Hier zit alles bij inbegrepen, ook toeslagen als vakantiegeld. Onze schoonmaaksters werken allemaal wit, kijk voor meer informatie op onze pagina 'wetgeving'.

Bemiddelingsbedrag
Het bemiddelingsbedrag hoeft u slechts eenmalig te betalen. Wanneer de hulp niet voldoet aan uw verwachtingen en wij opnieuw voor u op zoek gaan, hoeft u dus niet nog een keer dit bedrag te betalen.


Beschikbare schoonmaaksters Staphorst: