Schoonmaakster in Stadskanaal

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3192 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaakster in Knoal gezocht

Het Stadskanaal werd gegraven in 1765, en diende in eerste plaats als kanaal van de stad Groningen. Langs het kanaal werden steeds meer woningen gebouwd, waardoor een lintdorp ontstond die de naam 'Stadskanaal' kreeg.

Soms zouden we willen dat ons huishouden net zo was als een kanaal; strak, functioneel en goed georganiseerd. Helaas is dit niet altijd het geval. Een schoonmaakster kan daar verandering in brengen. Op deze website kunt u een aanvraag indienen voor een schoonmaakster.

Schoonmaakster
De schoonmaakster wordt geselecteerd aan de hand van de wensen en eisen die u kunt opgeven wanneer u een aanvraag doet. Wij bemiddelen in heel Nederland, maar zorgen ervoor dat u altijd gekoppeld wordt aan iemand uit uw omgeving.

Vergoeding

De vergoeding voor een schoonmaakster van ikzoekeenschoonmaakster.nl bestaat uit een bemiddelingsbedrag en de vergoeding voor de schoonmaakster. Het bemiddelingsbedrag is slechts eenmalig, u ontvangt hierbij tevens een jaar garantie.

Vergoeding schoonmaakster:
De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 13,50 per uur, dit is inclusief toeslagen. U dient dit de schoonmaakster zelf uit te betalen. U kunt er in overleg voor kiezen dit wekelijks of maandelijks te doen en contact of per bankrekening.


Ik wil een schoonmaakster aanvragen


Schoonmaaksters Stadskanaal:Aan het werk als schoonmaakster? Schrijf je dan hier in