Schoonmaakster in Midden-Groningen

Schoonmaakster uit Slochteren voor slechts € 13,50 per uur

De gemeente Slochteren staat bekend om haar gaswinning, door de Fraelemaborg, de Juffertoren en de lintbebouwing. De gaswinning in Slochteren zorgt voor maar liefst twee derde van de Nederlandse gasreserves. Gas wordt onder andere gebruikt voor koken, verwarmen van woningen en voor het bereiden van warm water. Dit warme water kan vervolgens weer gebruikt worden om in huis schoon te maken.
U kunt op deze website een schoonmaakster aanvragen, die u kan helpen bij alle huishoudelijke schoonmaaktaken.

Schoonmaakster
De schoonmaakster komt uit de regio van Slochteren en wordt aan u gekoppeld op basis van de door u opgegeven eisen. Bent u toch niet tevreden over de schoonmaakster? Geef dit dan bij ons aan, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Vergoeding

  • Voor deze bemiddelingsservice betaalt u slechts eenmalig een bemiddelingsbedrag. U ontvangt daarbij tevens een jaar lang garantie.
  • Wanneer u gekoppeld bent aan een schoonmaakster, betaalt u de schoonmaakster € 13,50 per gewerkt uur, inclusief toeslagen. U kunt deze vergoeding zelf aan de schoonmaakster uitbetalen.Direct een schoonmaakster aanvragenBeschikbare schoonmaaksters: