Schoonmaakster Renswoude

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3210 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Renswoude is een van de kleinste gemeenten in Nederland. Dat wil niet zeggen dat de gemeente niet de moeite waard is om te wonen, in tegendeel; Renswoude is een prachtige gemeente midden in de rust, maar ook dichtbij de grote steden.

Woont u in Renswoude en bent u op zoek naar een schoonmaakster die u het huishoudelijk werk wat lichter kan maken? Wij koppelen u graag aan een degelijke schoonmaakster.

De schoonmaakster die wij u toewijzen:

  • Komt uit (omgeving) Renswoude;
  • Gaat bij u aan de slag voor het all-in uurtarief van € 13,50. Dit is het volledige bedrag, hier komt niets meer bovenop;
  • Werkt het aantal uur per week of maand dat u wenst, of dit nu 4 uur per week of per maand is;
  • Voldoet aan uw eisen. Nadat u zich ingeschreven hebt komt u terecht in uw persoonlijke pagina. Hierin kunt u de eisen doorgeven en de aanvraag definitief maken.

In de meeste gevallen vinden wij binnen een of twee dagen een geschikte hulp voor u. Wij leveren u de gegevens van de schoonmaakster zodat u een afspraak kunt maken met de schoonmaakster. Als beide partijen de samenwerking zien zitten kan de schoonmaakster bij u aan de slag gaan. Ziet u de samenwerking niet zitten? Dan zoeken wij kosteloos naar een nieuwe kandidaat.

Schoonmaakster Renswoude aanvragen


Kosten schoonmaakster Renswoude

Voor onze service rekenen wij eenmalige bemiddelingskosten. Een jaar garantie zit daarbij inbegrepen.

Uurloon schoonmaakster

De schoonmaakster verdient per gewerkt uur € 13,50 all-in. Hier komt dus niets meer bovenop, alle toeslagen zitten hierbij inbegrepen.


Beschikbare schoonmaaksters Renswoude en omgeving: