Schoonmaakster in Pekela

Schoonmaakster in Pekela gezocht?

Schoonmaakster gevraagd in Pekela? Wij matchen u met een huishoudelijke hulp op basis van uw wensen en eisen. Lees alles over een schoonmaakster in Pekela op deze pagina.

Schoonmaakster gevraagd in Pekela?

De moderne geschiedenis leert ons dat rond 1600 kooplieden de Pekelcompagnie oprichten en dat daarmee Pekela geboren was. Opgravingen bij het Hoetmansmeer wijzen er echter op dat er 7000 jaar geleden al sprake was van menselijke bewoning. Veel van deze veenboeren hadden een dienstmeid in huis om de klussen rondom het huis te doen. Het feit dat dienstmeiden niet echt meer bestaan wil nog niet zeggen dat het huishouden daarmee ook gemakkelijker is geworden.

Schoonmaaksters
Om het huishouden wat te verlichten kunt u een schoonmaakster aanvragen via deze website. Wanneer u dat doet via deze website, koppelen wij u aan een schoonmaaksters die bij u in de buurt woont en aan uw opgegeven wensen voldoet. Deze eisen kunt u opgeven bij ons wanneer u het inschrijfformulier in hebt gevuld. 

Schoonmaakster in Pekela voor € 12,50

De vergoeding voor een schoonmaakster in Pekela bestaat uit maandelijkse kosten voor het schoonmaak abonnement en het uurloon van de schoonmaakster. Het abonnement kost € 8,99€ 5,99 per maand. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratisSchoonmaakster Pekela aanvragen