Schoonmaakster in Opsterland

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Opsterland? Ikzoekeenschoonmaakster.nl vindt voor u een geschikte huishoudelijke hulp. Bekijk nu de voordelen van een schoonmaakster in Opsterland.

Schoonmaakster gevraagd in Opsterland?

Uit opgravingen blijkt dat er al lang geleden mensen leefden op dit mooie stukje Friesland. Archeologische opgravingen kunnen in goede staat worden bewaard wanneer ze goed worden onderhouden. Dit geldt ook voor uw huishouden. Goed onderhoud en regelmatige schoonmaak zorgt ervoor dat uw interieur langer mooi en in goede staat blijft.

Schoonmaakster Gorredijk, Ureterp en Beetsterzwaag

Wanneer u woont u in Gorredijk, Ureterp, Beetsterzwaag of een van de andere dorpen van gemeente Opsterland en op zoek bent naar een schoonmaakster, kunnen wij u verder helpen.

Hoe werkt deze site?

 1. U kunt op deze website het inschrijfformulier invullen
 2. Vervolgens kunt u ons uw wensen en eisen aan de schoonmaakster doorgeven
 3. Wij gaan met deze wensen op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan deze wensen
 4. Vervolgens brengen wij u in contact met een schoonmaakster. U kunt een kennismaking plannen om te kijken of er een klik is
 5. Is er een klik? Dan gaat de schoonmaakster bij u aan het werk. Is er geen klik? Dan zoeken wij kosteloos voor u naar een vervangster.

Schoonmaakster Opsterland aanvragen

Een schoonmaakster in Opsterland voor € 12,50

Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50. U betaalt het bedrag zelf aan de schoonmaakster Opsterland. Hiernaast sluit u een schoonmaak abonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. 

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende schoonmaakster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Beschikbare schoonmaaksters: