Schoonmaakster in Olst-Wijhe

Schoonmaakster in Olst-Wijhe voor slechts € 13,50 per uur

De gemeente Olst-Wijhe staat bekend om de mooie natuurgebieden zoals De Duursche Waarden. De gemeente strekt zich uit aan beide kanten van de rivier de IJssel. Steden ontstonden vroeger vaak langs rivieren omdat het water uit de rivier gebruikt werd als drinkwater, waswater en schoonmaakwater. Het schoonmaken is de laatste jaren wat gemakkelijker geworden, maar dat wil niet zeggen dat we er altijd tijd voor hebben.

Schoonmaakster
U kunt via deze website een aanvraag doen voor een schoonmaakster. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar een geschikte schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven eisen en in (de omgeving van) Olst-Wijhe woont.

De vergoeding voor een schoonmaakster bestaat uit een eenmalige bemiddelingsbedrag en de vergoeding die de schoonmaakster ontvangt.

Vergoeding

  • Bemiddelingsbedrag
    Het bemiddelingsbedrag betaalt u slechts eenmalig. Wanneer wij niemand voor u vinden laten wij u dat binnen twee weken weten en hoeft u uiteraard niets te betalen.
  • Vergoeding schoonmaakster
    De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 13,50 per uur. Hier zit alles bij inbegrepen, dit bedrag zal dus nooit hoger worden.


Schoonmaakster Olst-Wijhe aanvragenBeschikbare schoonmaaksters: