Schoonmaakster in Noordenveld

Gemeente Noordenveld ligt in het noorden van de provincie Drenthe, en bestaat uit de voormalige gemeenten Norg, Peize en Roden. Roden, Peize en Norg zijn van oorsprong echte esdorpen, die ontstonden in de middeleeuwen. Goed onderhoud kan ervoor zorgen dat producten, huizen en gebieden lange tijd goed bewoonbaar blijven.

Schoonmaakster

Dit geldt ook voor uw woning. Wanneer uw woning regelmatig een goede onderhoudsbeurt krijgt blijft het beter bewoonbaar, wat bevorderlijk is voor uw gezondheid. Bij ons kunt u een aanvraag doen voor een schoonmaakster die bij u aan het werk gaat op de uren en met de frequentie dat het u uitkomt. De schoonmaakster die wij u toewijzen, selecteren wij aan de hand van de eisen die u opgeeft. De eisen kunt u opgeven zodra u zich hebt ingeschreven.

Schoonmaakster Noordenveld aanvragen


Vergoeding

De vergoeding voor een schoonmaakster is op te delen in een eenmalig bemiddelingsbedrag en in de vergoeding die de schoonmaakster ontvangt.

Eenmalig bemiddelingsbedrag

Voor de bemiddeling vragen wij een eenmalig bemiddelingsbedrag. U ontvangt daarbij een jaar lang garantie. Indien u binnen dit jaar ontevreden bent of raakt over de schoonmaakster, zoeken wij gratis opnieuw voor u naar een schoonmaakster.

Vergoeding schoonmaakster

De schoonmaakster ontvangt voor het geleverde werk € 13,50 per uur. Dit is een all-in bedrag; er komt dus niets meer bovenop.