Schoonmaakster in Loppersum

Schoonmaakster in Loppersum gezocht

Loppersum ontstond in 1990 door een samenvoeging van de gemeenten Stedum, Middelstum, 't Zandt en de oude gemeente Loppersum. Loppersum staat wel bekend als epicentrum van aardschokken door de bodemdaling ten gevolge van de winning van aardgas.

Een aardbeving kan soms wel wat chaos veroorzaken. Toch zijn het niet alleen aardbevingen die in huishoudens chaos veroorzaken. Bacteriën bijvoorbeeld voelen zich al snel thuis in een woning en zijn ook niet snel van plan hun fijne plekje in het huis op te geven. Het is begrijpelijk dat u niet altijd aan schoonmaken toekomt. U hoeft zich dan ook helemaal niet schuldig te voelen bij het aanvragen van een schoonmaakster. Maar liefst 18000 mensen gingen u via deze website voor.

Schoonmaakster Loppersum
Wij hebben ook schoonmaaksters die in (de omgeving van) Loppersum wonen en graag voor u aan de slag willen (zie onderstaande kaart). De schoonmaakster die wij aan u koppelen voldoet aan al uw opgegeven eisen. Bent u niet tevreden over de schoonmaakster? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een volgende kandidaat.

Vergoeding

  • De vergoeding voor een schoonmaakster bedraagt € 13,50 per uur, all in.
  • Daarnaast betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit bedrag betaalt u uiteraard alleen indien wij ook daadwerkelijk een kandidaat voor u vinden die aan de door u opgegeven eisen voldoet.


Schoonmaakster aanvragen