Schoonmaakster in Hengelo (O)

Woonachtig in Hengelo (O) en schoonmaakster gezocht? Wij vinden voor u een schoonmaakster in Hengelo (O). Op deze pagina leest u de voordelen van een huishoudelijke hulp in Hengelo (O).

Schoonmaakster gevraagd in Hengelo (O)?

Gemeente Hengelo is ontstaan in 1811. Hengelo bestond toen uit ongeveer 100 boerderijen en een aantal kleine landarbeidershuisjes. Hengelo begon sterk te groeien in de Industriële revolutie, waarbij de nadruk vooral lag op de technische industrie. De familie Stork heeft daarin een grote rol gespeeld. In deze tijd waren het vooral de mannen die aan het werk waren en de vrouwen die zorgden voor het huishouden.

Tegenwoordig is deze rolverdeling niet meer zo traditioneel. Een gevolg hiervan is dat we minder tijd voor ons huishouden hebben.

Schoonmaakster
U kunt via deze website een schoonmaakster aanvragen. Een schoonmaakster zal voor u schoonmaaktaken verrichten, taken die door u worden opgegeven. U kunt zelf bepalen hoe vaak de schoonmaakster langs moet komen en aan welke eisen de schoonmaakster moet voldoen. Dit kunt u opgeven bij het doen van een aanvraag.

De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 12,50 per uur, hier zit alles bij inbegrepen, er komt dus niets meer bovenop.

Schoonmaakster aanvragen

Een schoonmaakster in Hengelo (O) voor € 12,50

Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50. U betaalt het bedrag zelf aan de schoonmaakster Hengelo (O). Hiernaast sluit u een schoonmaak abonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. 

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie