Schoonmaakster in Harlingen

Harlingen kreeg al vroeg stadsrechten en is daardoor als stad ouder dan steden als Leeuwarden, Dokkum, Franeker en zelfs Amsterdam. Vandaag de dag is de haven van Harlingen nog steeds de belangrijkste haven van Friesland. Daarnaast behoort Harlingen tot een van de Friese elf steden.

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3192 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaakster in Harlingen:

Woont u in Harlingen en bent u op zoek naar een geschikte schoonmaakster die zelf ook woont in Harlingen? Dan kunnen wij u verder helpen. Wij kunnen u namelijk voorzien van een geschikte schoonmaakster. Onze voordelen?

  • De schoonmaakster woont tevens in Harlingen
  • De schoonmaakster komt langs op de tijden dat het u uitkomt
  • De schoonmaakster voert schoonmaaktaken uit in uw opdracht
  • Wanneer u zich hebt ingeschreven, kunt u uw wensen betreffende een schoonmaakster aan ons doorgeven. Aan de hand van deze wensen gaan wij vervolgens op zoek naar een schoonmaakster.


Direct een schoonmaakster aanvragen

Vergoeding

Bemiddeling
Voor onze bemiddeling vragen wij een eenmalig bedrag. Hier ontvangt u een jaar garantie bij. Dit houdt in, dat wanneer u ontevreden bent of raakt over de schoonmaakster, wij gratis voor u op zoek gaan naar een volgende kandidaat.

Vergoeding schoonmaakster
De schoonmaakster ontvangt per gewerkt uur een vergoeding van € 13,50. Deze vergoeding mag u zelf aan de schoonmaakster uitbetalen. Het is een all-in bedrag, er komen dus geen toeslagen meer bovenop.

Beschikbare schoonmaaksters in Harlingen: