Schoonmaakster in Haren

Hoaren, het Wassenaar van het Noorden

De naam 'Wassenaar van het Noorden' is niet helemaal terecht. Dit komt door de rijke geschiedenis die Haren wel kent en Wassenaar niet. Zo zijn er vondsten gedaan die dateren uit de middeleeuwen zoals munten en potscherven. De potten zouden gediend kunnen hebben als schoonmaakpotten, zodat de munten konden blijven glimmen. Dit is echter niet zo gedetailleerd bekend. Wel is bekend dat door het schoonmaken van ruimtes en objecten deze langer in goede staat blijven.

Schoonmaakster
Het is begrijpelijk dat u niet altijd tijd hebt om uw woning te poetsen. Om toch de mooie Art Deco en Delftse School woningen in goede staat te houden, bieden wij u een oplossing: via deze website kunt u een schoonmaakster aanvragen die woonachtig is in uw regio. 

Uw wensen
De schoonmaakster selecteren wij aan de hand van eisen die u aan ons door kunt geven. U kunt deze eisen doorgeven zodra u zich hebt ingeschreven.

Vergoeding schoonmaakster
De vergoeding voor een schoonmaakster bedraagt € 13,50 per uur, all in.

Daarnaast betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. U ontvangt daarbij een jaar lang garantie. Mocht u binnen dit jaar ontevreden zijn of raken over de schoonmaakster, dan gaan wij voor u op zoek naar een vervangende schoonmaakster.

Schoonmaakster in Haren aanvragen


Beschikbare schoonmaaksters Haren en omgeving: