Schoonmaakster in Grootegast

Op zoek naar een schoonmaakster in Grodegast?

In de gemeente Grootegast staan veel mooie kerken. Niet vreemd dus dat ook het wapen van Grootegast een kerk bevat. Om een kerk in de juiste staat te houden, is vaak veel onderhoud nodig. Hetzelfde geldt voor een woning. Als een woning niet goed onderhouden en schoongemaakt wordt, vervalt het al snel en kan het de woning beschadigen of zelfs de gezondheid van de inwoners.

Het is begrijpelijk dat u niet altijd tijd hebt voor het bijhouden van het huishouden. Op deze website is het mogelijk een schoonmaakster aan te vragen, die huishoudelijke taken van u over kan nemen.

Locale schoonmaakster
Wij zijn werkzaam in heel Nederland, en hebben in ons bestand ook schoonmaaksters die in (de omgeving van) Grootegast wonen.

Vergoeding:
De vergoeding voor de schoonmaakster bedraagt € 13,50 per uur, inclusief toeslagen. Daarnaast betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag.

Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster die aan de door u opgegeven eisen voldoet. Vinden wij niemand? Dan hoort u dit binnen twee weken en hoeft u uiteraard niets te betalen.


Schoonmaakster Grootegast aanvragen


Schoonmaaksters Grootegast:Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.