Schoonmaakster in Elburg

Op zoek naar een schoonmaakster in Elburg

Voor de 14e eeuw had Elburg vaak last van overstromingen, waardoor in de 14e eeuw werd besloten de stad te verplaatsen. Men maakte toen direct een vesting van Elburg door grachten, muren en een verdedigingstoren te bouwen.

Wij zouden ook vaak wel grachten, muren en torens in ons huis willen bouwen om ons interieur te beschermen tegen bacteriën en viezigheid. Hoewel dit in de meeste woningen niet mogelijk is, kunt u wel wat anders doen tegen het ongewenste vuil. Via deze website kunt u namelijk een schoonmaakster aanvragen die zelf woonachtig is in (regio) Elburg.

Bemiddeling

Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan de eisen die u hebt opgegeven. Indien wij geen geschikte schoonmaakster vinden laten wij u dit binnen 14 dagen weten en betaalt u uiteraard niets, hoewel dit gelukkig bijna nooit voorkomt. Voor deze bemiddeling betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag.

Garantie
U ontvangt daarnaast garantie van een jaar. Bent u in dit jaar niet tevreden over het werk dat de schoonmaakster levert? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende kandidaat.

Vergoeding schoonmaakster

De schoonmaakster krijgt voor de uitgevoerde werkzaamheden € 13,50 per uur. Dit is inclusief toeslagen, er komt dus niets meer bovenop.

Schoonmaakster Elburg aanvragen