De voordelen van onze schoonmaaksters

Garantie voor een goede schoonmaakster Snel een schoonmaakster die bij u past Voor maar slecht €12,50 per uur Schakel een schoonmaakster in

Schoonmaakster gezocht in Eijsden-Margraten?

Voor €12,50 per uur een schoonmaakster in Eijsden-Margraten

Op zoek naar een schoonmaakster in de buurt van Banholt, Bemelen, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Gronsveld, Margraten, Mheer, Noorbeek, Scheulder of Sint Geertruid? Dan zit u hier goed. 

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2023 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Hebt u geen tijd voor uw huishoudelijke werkzaamheden? Bent u op zoek naar een hulp voor de schoonmaak in Eijsden-Margraten? Of kunt u uw schoonmaaktaken niet meer zelf uitvoeren? Een schoonmaakster helpt u graag in uw huishouden.

Hoe werkt het?

 1. Vul het inschrijfformulier in;
 2. Na deze inschrijving komt u terecht op uw persoonlijke pagina;
 3. Hier kunt u uw wensen en eisen opgeven (een aanvraag indienen);
 4. De aanvraag komt bij ons binnen zodra u deze afrondt;
 5. Wij gaan vervolgens direct voor u op zoek naar een beschikbare schoonmaakster. Meestal vinden wij al een geschikte kandidaat binnen twee dagen;
 6. U ontvangt de contactgegevens van uw toekomstige schoonmaakster en kunt een afspraak met haar maken voor een kennismaking;
 7. Ziet u de samenwerking met de toegewezen schoonmaakster zitten? Dan gaat deze bij u aan de slag;
 8. Ziet u de samenwerking niet zitten? Dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe schoonmaakster.

 9. Inschrijven voor een schoonmaakster Eijsden-Margraten


Wat bieden wij?

 • Een  schoonmaakster uit de regio Eijsden-Margraten;
 • Een schoonmaakster voor slechts €12,50 per uur;
 • Een schoonmaaksters die verschillende huishoudelijke- en schoonmaaktaken voor u uitvoert zoals: stofzuigen, afstoffen, afwassen, ramen lappen, etc.;
 • Een schoonmaakster geselecteerd aan de hand van uw wensen;
 • Schrijf u bij ons in, vraag een schoonmaakster aan en wij gaan nog dezelfde dag voor u op zoek naar een geschikte hulp.

Indien wij een schoonmaakster vinden die aan de door u opgegeven wensen voldoet, betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. Hierbij is het volgende inbegrepen:
 • Garantie (1 jaar);
 • Een E-book met tips;
 • Een voorbeeldcontract;
 • Een back-office die de urenregistratie voor u regelt en die u te allen tijde kunt benaderen voor vragen en/of opmerkingen.

Schoonmaaksters gezocht in Eijsden-Margraten? Vul het inschrijfformulier in, dien een aanvraag in en wij gaan vandaag nog op zoek naar de schoonmaakster die bij u past.

Actief in uw regio

Op de onderstaande kaart staan de schoonmaaksters in uw regio vermeld. Aan de hand van uw aanvraag gaan wij uitzoeken welke van deze hulpen aan uw eisen voldoen. Deze schoonmaaksters zullen dan door ons benaderd worden.


Aan het werk als schoonmaakster? Ga dan naar dit inschrijfformulier.


 
Language English