Schoonmaakster in Delfzijl

Schoonmaakster Delfziel gezocht

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3210 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

De sluizen en dijken hebben Delfzijl al meerder malen kunnen beschermen tegen hoogwater, waardoor de stad gelukkig nog steeds bestaat.

Een huis kan ook wel worden gezien als een dijk, dat een gezin beschermd tegen invloeden van buitenaf. Helaas kan een huis niet helemaal vrij van gevaar blijven en proberen meerdere malen per dag bacteriën en stof onze huizen binnen te dringen.

Schoonmaakster
Een schoonmaakster kan helpen deze indringers van binnenuit te bestrijden. U kunt via deze website eenvoudig een schoonmaakster aanvragen, die bij u in de buurt woont. Wij gaan dan op zoek naar een goede schoonmaakster uit Delfzijl, die aan al uw eisen voldoet. U ontvangt daarnaast een jaar lang garantie.

Vergoeding

De vergoeding voor een schoonmaakster via ikzoekeenschoonmaakster.nl bestaan uit een bemiddelingsbedrag en de vergoeding voor de schoonmaakster.

  • Bemiddelingsbedrag: dit zijn de kosten die wij maken voor de bemiddeling. Dit bedrag betaalt u slechts eenmalig.
  • Vergoeding schoonmaakster: de vergoeding voor de schoonmaakster bedraagt slechts € 13,50 per uur voor het werk dat zij levert. Hier zitten toeslagen (zoals vakantiegeld) bij inbegrepen.


Aanvragen schoonmaakster Delfzijl


Onderstaande vlaggetjes geven de ingeschreven schoonmaaksters in uw omgeving aan.