• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 201.042 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Schoonmaakster in Dantumadiel

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2537 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaakster in Dantumadiel gezocht?

Woont u in Dantumadiel en bent u op zoek naar een goede skjinmakster? Wij kunnen u verder helpen. Dankzij ons grote bestand met schoonmaaksters kunnen wij u namelijk koppelen aan een schoonmaakster die ook woont in Dantumadiel en bij u aan het werk wil gaan.

Hoe word ik dan gekoppeld?

Wanneer u zich bij ons hebt ingeschreven, kunt u eisen doorgeven die u aan de schoonmaakster stelt. Wij gaan dan aan de hand van die eisen op zoek naar een schoonmaakster die aan die eisen voldoet en bij u in de buurt woont. Op het moment dat wij iemand gevonden hebben die aan de door u opgegeven wensen voldoet, laten wij u dit weten. U ontvangt dan de gegevens van de schoonmaakster zodat u met de schoonmaakster een kennismakingsgesprek kunt plannen. Hebt u geen klik met de schoonmaakster? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een volgende kandidaat.

Garantie
Daarnaast ontvangt u van ons een jaar lang garantie. Mocht u binnen dit jaar ontevreden zijn of raken over uw schoonmaakster, dan gaan wij wederom gratis voor u op zoek naar een vervangster.

Vergoeding

Voor onze service vragen wij een eenmalig bemiddelingsbedrag.

Daarnaast betaalt u de schoonmaakster per gewerkt uur € 12,50. U kunt samen met de schoonmaakster afspreken hoe en wanneer u deze vergoeding uitbetaalt.

Direct inschrijven voor een schoonmaaksterLanguage English