Schoonmaakster in Dantumadiel

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3304 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaakster in Dantumadiel gezocht?

Schoonmaakster gezocht in Dantumadiel? Wij vinden voor u een schoonmaakster in Dantumadiel. Op deze pagina leest u de voordelen van een huishoudelijke hulp in Dantumadiel.

Schoonmaakster gevraagd in Dantumadiel?

Woont u in Dantumadiel en bent u op zoek naar een goede skjinmakster? Wij kunnen u verder helpen. Dankzij ons grote bestand met schoonmaaksters kunnen wij u namelijk koppelen aan een schoonmaakster die ook woont in Dantumadiel en bij u aan het werk wil gaan.

Hoe word ik dan gekoppeld?

Wanneer u zich bij ons hebt ingeschreven, kunt u eisen doorgeven die u aan de schoonmaakster stelt. Wij gaan dan aan de hand van die eisen op zoek naar een schoonmaakster die aan die eisen voldoet en bij u in de buurt woont. Op het moment dat wij iemand gevonden hebben die aan de door u opgegeven wensen voldoet, laten wij u dit weten. U ontvangt dan de gegevens van de schoonmaakster zodat u met de schoonmaakster een kennismakingsgesprek kunt plannen. Hebt u geen klik met de schoonmaakster? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een volgende kandidaat.

Een schoonmaakster in Dantumadiel voor € 12,50

De kosten van een betrouwbare schoonmaakster in Dantumadiel bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. U hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld en belasting, dit zit al bij het uurloon in. Daarnaast is er sprake van een schoonmaak abonnement waarvoor u € 8,99 per maand betaalt.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratisDirect inschrijven voor een schoonmaakster