Schoonmaakster in Dalfsen

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3292 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Woonachtig in Dalfsen en schoonmaakster gezocht? Ikzoekeenschoonmaakster.nl vindt voor u een geschikte huishoudelijke hulp. Op deze pagina leest u de voordelen van een huishoudelijke hulp in Dalfsen.

Schoonmaakster gevraagd in Dalfsen?

Dalfsen is de enige grote plaats aan de Vecht die geen stadsrechten heeft gekregen. Dit komt mede door de nabijheid van het kasteel Rechteren, gebouwd in 1320. Dit is het enige kasteel uit de Middeleeuwen in Overijssel. Een kasteel waarin vroeger vast veel kamermeisjes druk bezig waren de boek schoon te houden.

Helaas kunnen we niet allemaal beschikken over een kasteel en kamermeisjes, maar het is wel mogelijk een schoonmaakster aan te vragen via deze website, voor slechts € 12,50 per uur.

Een schoonmaakster in Dalfsen voor € 12,50

Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50. U betaalt het bedrag zelf aan de schoonmaakster Dalfsen. Hiernaast sluit u een schoonmaak abonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. 

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Schoonmaakster

De schoonmaakster die wij aan u koppelen voldoet aan de door u opgegeven eisen, welke u kunt opgeven tijdens de aanvraag,  de schoonmaakster is tevens woonachtig in (de omgeving van) Dalfsen.

Direct een schoonmaakster aanvragen