Schoonmaakster in Buren

Buren, de Oranjestad van Nederland. Dit is de plaats waar Anna van Egmont en Willem van Oranje in 1551 in het huwelijk traden. Het koninklijk echtpaar woonden in een mooi paleis en werden bediend door lakeien en hofdames, het paleis werd elke dag grondig schoongemaakt.

Helaas is het voor de gewone burger niet mogelijk zich te laten bedienen door een lakei of hofdame. Via deze website is het echter wel mogelijk een schoonmaakster aan te vragen, en wel voor zo'n tarief, dat het voor elke burger mogelijk is!

Vergoeding: € 13,50 per uur

Hier zit alles bij inbegrepen, er komen dus geen toeslagen meer bovenop.

Uw wensen
U bepaalt zelf hoe vaak de schoonmaakster langs moet komen. Dit kunt u opgeven wanneer u zich inschrijft. Daarnaast kunt u overige eisen opgeven tijdens de inschrijving. U wordt daardoor gekoppeld aan een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven eisen en zelf woont in (de omgeving van) Buren.

Schoonmaakster aanvragen


U betaalt naast de vergoeding een eenmalig bedrag voor de bemiddeling. U ontvangt daarbij garantie van een jaar, bent u binnen dit jaar niet tevreden? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een tweede kandidaat.


Vinden wij niemand? Dan betaalt u uiteraard niets.


Beschikbare schoonmaaksters (omgeving) Buren: