Schoonmaakster in Borne

Schoonmaakster in Borne gezocht

Woonachtig in Borne en schoonmaakster gezocht? Ikzoekeenschoonmaakster.nl vindt voor u een geschikte huishoudelijke hulp. Lees alles over een schoonmaakster in Borne op deze pagina.

Schoonmaakster gevraagd in Borne?

Borne werd in 2011 verkozen tot beste woongemeente van Overijssel door weekblad Elsevier. Hoewel het nog steeds een klein en gezellig dorp is, bestaat Borne al wel heel lang. De oorsprong van Borne brengt ons terug naar de Middeleeuwen; in 1206 wordt het dorp voor de eerste keer genoemd in een officiële akte. Het dorp leeft echter financieel pas op in 1828, wanneer de eerste textielfabriek wordt geopend.

Net zoals ooit de textiel Borne deed opleven, kan een schoonmaakster uw woning weer doen opleven. Een schoonmaakster kan schoonmaaktaken van u overnemen, zodat u uw tijd aan andere zaken kan besteden.

Een schoonmaakster in Borne voor € 12,50

De kosten van een betrouwbare schoonmaakster in Borne bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. U hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld en belasting, dit zit al bij het uurloon in. Daarnaast is er sprake van een schoonmaak abonnement waarvoor u € 8,99 per maand betaalt.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Schoonmaakster

Wij selecteren de schoonmaakster aan de hand van eisen die u kunt opgeven bij het doen van de aanvraag. Daarnaast selecteren wij een kandidaat die zelf ook woonachtig is in (omgeving) Borne.

Direct aanvragen


Bent u als bedrijf op zoek naar een schoonmaakster? U kunt dan terecht op de website 'schoonmaakster voor bedrijven'.


Schoonmaaksters Borne: