Schoonmaakster in Borne

Schoonmaakster in Borne gezocht

Borne werd in 2011 verkozen tot beste woongemeente van Overijssel door weekblad Elsevier. Hoewel het nog steeds een klein en gezellig dorp is, bestaat Borne al wel heel lang. De oorsprong van Borne brengt ons terug naar de Middeleeuwen; in 1206 wordt het dorp voor de eerste keer genoemd in een officiële akte. Het dorp leeft echter financieel pas op in 1828, wanneer de eerste textielfabriek wordt geopend.

Net zoals ooit de textiel Borne deed opleven, kan een schoonmaakster uw woning weer doen opleven. Een schoonmaakster kan schoonmaaktaken van u overnemen, zodat u uw tijd aan andere zaken kan besteden.

Vergoeding schoonmaakster
De vergoeding voor een schoonmaakster via ons bedraagt € 13,50. Deze vergoeding is inclusief toeslagen zoals vakantiegeld. Voor deze vergoeding voert de schoonmaakster alle schoonmaaktaken uit in uw opdracht.

Bemiddelingsbedrag
Daarnaast betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. Wanneer de schoonmaakster niet voldoet aan uw wensen, gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat. U hoeft dan niet nog een keer het bemiddelingsbedrag te betalen.

Schoonmaakster

Wij selecteren de schoonmaakster aan de hand van eisen die u kunt opgeven bij het doen van de aanvraag. Daarnaast selecteren wij een kandidaat die zelf ook woonachtig is in (omgeving) Borne.


Direct aanvragen


Bent u als bedrijf op zoek naar een schoonmaakster? U kunt dan terecht op de website 'schoonmaakster voor bedrijven'.


Schoonmaaksters Borne: