Schoonmaakster in Beuningen

Schoonmaakster in Bunninge gezocht

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3210 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Met regelmaat worden er in Beuningen Romeinse opgravingen gedaan. Hieruit blijkt dat Beuningen al lang bestaat, hoewel gemeente Beuningen pas in 1980 is ontstaan. Naast het dorp Beuningen bestaat de gemeente Beuningen uit de dorpen Ewijk, Weurt en Winssen.

Wanneer u in een van deze Gelderse dorpen woont en op zoek bent naar een schoonmaakster bent u op deze website aan het goede adres.

Ikzoekeenschoonmaakster.nl
Ons bestand beschikt over een groot aantal schoonmaaksters. Het is daarom mogelijk een schoonmaakster te selecteren die voldoet aan de door u opgegeven eisen en daarnaast woonachtig is in (omgeving) Beuningen. U kunt een kennismakingsgesprek met de schoonmaakster plannen om te zien of er een klik is. Is dat niet het geval? Dan gaan wij op zoek naar een tweede kandidaat.

Vergoeding schoonmaakster

Bemiddelingsbedrag
U hoeft slechts een eenmalig bemiddelingsbedrag te betalen. Wij voorzien u dan van de gegevens van een schoonmaakster die past bij de door u opgegeven wensen en woont in Beuningen.

Vergoeding schoonmaakster
De schoonmaakster ontvangt € 13,50 per uur. U kunt samen met de schoonmaakster afspreken wanneer en hoe u deze vergoeding uitbetaalt.

Direct een schoonmaakster aanvragen