Schoonmaakster in Beuningen

Schoonmaakster in Bunninge gezocht

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3292 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaakster gevraagd? Vind uw huishoudelijke hulp via Ikzoekeenschoonmaakster.nl Lees alles over een schoonmaakster in Beuningen op deze pagina.

Schoonmaakster gevraagd in Beuningen?

Met regelmaat worden er in Beuningen Romeinse opgravingen gedaan. Hieruit blijkt dat Beuningen al lang bestaat, hoewel gemeente Beuningen pas in 1980 is ontstaan. Naast het dorp Beuningen bestaat de gemeente Beuningen uit de dorpen Ewijk, Weurt en Winssen.

Wanneer u in een van deze Gelderse dorpen woont en op zoek bent naar een schoonmaakster bent u op deze website aan het goede adres.

Ikzoekeenschoonmaakster.nl
Ons bestand beschikt over een groot aantal schoonmaaksters. Het is daarom mogelijk een schoonmaakster te selecteren die voldoet aan de door u opgegeven eisen en daarnaast woonachtig is in (omgeving) Beuningen. U kunt een kennismakingsgesprek met de schoonmaakster plannen om te zien of er een klik is. Is dat niet het geval? Dan gaan wij op zoek naar een tweede kandidaat.

Schoonmaakster in Beuningen voor € 12,50

De vergoeding voor een schoonmaakster in Beuningen bestaat uit maandelijkse kosten voor het schoonmaak abonnement en het uurloon van de schoonmaakster. Het abonnement kost € 8,99 per maand. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratieDirect een schoonmaakster aanvragen