Schoonmaakster in Achtkarspelen

Schoonmaakster gezocht in Augustinusga, Buitenpost, Drogeham, De Kooten, Kortwoude, Lutkepost, Surhuizum of Twijzel? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Ikzoekeenschoonmaakster beschikt namelijk over een ruim bestand met schoonmaaksters, waardoor we altijd wel een schoonmaakster hebben die voldoet aan de door u opgegeven eisen en woont in Achtkarspelen. Eisen kunt u opgeven zodra u zich hebt ingeschreven.

Vergoeding

Vergoeding schoonmaakster
Een schoonmaakster via Ikzoekeenschoonmaakster.nl ontvangt een vergoeding van € 13,50 per gewerkt uur. U kunt deze vergoeding zelf aan de schoonmaakster uitbetalen. De vergoeding is een all-in bedrag, er komt dus niets meer bovenop.

Daarnaast betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. Hierbij ontvangt u van ons een jaar garantie. Dit houdt in dat u binnen dit jaar gratis opnieuw een aanvraag mag indienen, wanneer de schoonmaakster niet voldoet aan de verwachtingen.

Schoonmaakster

De schoonmaakster is woonachtig is Achtkarspelen of omgeving en wordt door ons geselecteerd op basis van de eisen en wensen die we van u hebben doorgekregen. Wij raden altijd aan eerst een kennismakingsgesprek te plannen met de schoonmaakster. Bevalt de schoonmaakster niet bij dit gesprek? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een andere kandidaat.

Schoonmaakster aanvragen