Particuliere schoonmaakster

Komt u niet meer aan het huishouden toe? Met een druk bestaan of met lichamelijke klachten kan het huishouden er soms bij in schieten. Een particuliere schoonmaakster kan dan een uitkomst zijn. Ikzoekeenschoonmaakster.nl helpt u graag bij het vinden van een passende hulp. Dit gaat op basis van uw wensen en eisen, die u aan ons doorgeeft. Al voor € 13,50 per uur gaat een particuliere schoonmaakster bij u aan de slag. Aanvragen gaat ook nog eens heel eenvoudig!

Hoe vraag ik een particuliere schoonmaakster aan?
Het aanvragen van een particuliere schoonmaakster gaat in de volgende stappen:

  1. U vult het inschrijfformulier op onze website in - geheel vrijblijvend! Hier kunt u op uw persoonlijke pagina uw wensen en eisen aangeven.
  2. Als uw aanvraag binnen is, gaan wij gelijk op zoek naar een geschikte kandidaat. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand gevonden.
  3. U ontvangt dan de contactgegevens van de hulp zodat u een kennismakingsafspraak kunt maken. Is er een klik, dan kan de schoonmaakster gelijk bij u aan de slag. Ziet u nog geen samenwerking zitten, dan zoeken wij gratis voor u verder naar een voor u betere hulp.

Wat kost een particuliere schoonmaakster?
Via ons schoonmaakbedrijf ontvangt een particuliere schoonmaakster een uurtarief van € 13,50. Daarnaast betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag voor de service.

De voordelen van een particuliere schoonmaakster
Er zijn vele voordelen verbonden aan een particuliere schoonmaakster via ikzoekeenschoonmaakster.nl:

  • Altijd een hulp op basis van uw wensen en eisen, bij u uit de buurt;
  • Goedkoop uurtarief, slechts € 13,50;
  • Het grootste aanbod van Nederland;
  • Een jaar garantie op de hulp;
  • Geen gedoe.
Schrijf u hier in voor een schoonmaakster