Het geheim van een blinkend interieur

Bent u op zoek naar kwalitatief goede schoonmaakmiddelen? Bestel dan uw schoonmaakmiddelen op thuisschoonmaken.nl. Hier koop u de schoonmaakartiekelen die professionele schoonmaakbedrijven ook gebruiken. Goede schoonmaakmiddelen maken het verschil tijdens uw schoonmaak thuis! Professionele schoonmaakartikelen zijn bijzonder geschikt voor de schoonmaak thuis. Dit zijn de voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik;
  • Gespecialiseerd en dus tijdbesparend;
  • Lange levensduur;
  • Professioneel resultaat.

Bestelt u via ons schoonmaakartikelen? Dan krijgt u direct 5% korting op uw gehele bestelling!

Actie Hulp-in-huis

  • 5% korting* op professionele schoonmaakartikelen bij www.thuisschoonmaken.nl voor uw schoonmaak thuis;
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 75.


Kortingscode: hulp-in-huis

* Deze korting is geldig op het gehele assortiment, ook op reeds afgeprijsde artikelen.

Breed assortiment schoonmaakartikelen

Dankzij het brede assortiment van thuisschoonmaken.nl is er voor elk schoonmaakprobleem een oplossing. U kunt hierbij denken aan krachtige ontkalkers voor cementsluier, roestvlekken en urinekristallen, ontvetters voor het oplossen van vet en droge, ingebakken of verkoolde vetvlekken, maar ook allesreinigers voor het effectief reinigen van kunststof, gelakt houtwerk, tafels, stoelen en keukens. Naast het aanschaffen van losse artikelen is het ook mogelijk te kiezen voor schoonmaakpaketten.

U kunt tevens op de website terecht voor schoonmaaktips en demonstratie-video's. Wanneer u een vraag hebt over hoe u een bepaald product het best kunt reinigen en welke schoonmaakartikelen daar het meest geschikt voor zijn, dan kunt u een bericht sturen naar de specialisten van thuisschoonmaken.nl.

Schoonmaakmiddel-pro: de schoonmaakster

Niemand weet beter hoe je goede schoonmaakmiddelen inzet dan een schoonmaakster thuis. Als u een schoonmaakster in huis hebt, dan is het belangrijk dat zij de juiste tools heeft om mee te werken. Het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen is van levensbelang voor een fris huis! Bij het gebruik van de verkeerde reinigingsproducten wordt niet het gewenste resultaat verkregen en kunnen objecten zelfs beschadigen. De schoonmaakster weet precies wat zij met de schoonmaakmiddelen moet doen. Zo geniet u van een moeiteloos fris huis en houdt u meer tijd over!

Ontdek de voordelen van een schoonmaakster thuis