• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 200.961 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Het geheim van een blinkend interieur

Het verschil tussen een schoon en minder schoon interieur is niet altijd afhankelijk van de schoonmaakster of de manier van schoonmaken. Een belangrijke factor voor het verkrijgen van een schoon huis is het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Bij het gebruik van de verkeerde reinigingsproducten wordt niet het gewenste resultaat verkregen en kunnen objecten zelfs beschadigen.

Een schoonmaakster in huis? Schrijf u nu in!


Op de website van thuisschoonmaken.nl kunt u schoonmaakartikelen bestellen die professionele schoonmaakbedrijven ook gebruiken. Wanneer u via ons schoonmaakartikelen bestelt bij dit bedrijf, krijgt u direct 5% korting op uw aankopen.
Professionele schoonmaakartikelen zijn bijzonder geschikt voor thuis, gezien hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en goede resultaat.

Breed assortiment schoonmaakartikelen

Dankzij het brede assortiment van thuisschoonmaken.nl is er voor elk schoonmaakprobleem een oplossing. U kunt hierbij denken aan krachtige ontkalkers voor cementsluier, roestvlekken en urinekristallen, ontvetters voor het oplossen van vet en droge, ingebakken of verkoolde vetvlekken, maar ook allesreinigers voor het effectief reinigen van kunststof, gelakt houtwerk, tafels, stoelen en keukens. Naast het aanschaffen van losse artikelen is het ook mogelijk te kiezen voor schoonmaakpaketten.

U kunt tevens op de website terecht voor schoonmaaktips en demonstratie-video's. Wanneer u een vraag hebt over hoe u een bepaald product het best kunt reinigen en welke schoonmaakartikelen daar het meest geschikt voor zijn, dan kunt u een bericht sturen naar de specialisten van thuisschoonmaken.nl.


Actie Hulp-in-huis:

  • 5% korting* op professionele schoonmaakartikelen bij www.thuisschoonmaken.nl
  • Bij bestellingen boven de € 130,00 hoeft u geen verzendkosten te betalen.


Kortingscode: hulp-in-huis


* Deze korting is geldig op het gehele assortiment, ook op reeds afgeprijsde artikelen.

Language English