Het geheim van een blinkend interieur

Het verschil tussen een schoon en minder schoon interieur is niet altijd afhankelijk van de schoonmaakster thuis of de manier van schoonmaken. Een belangrijke factor voor het verkrijgen van een schoon huis is het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Bij het gebruik van de verkeerde reinigingsproducten wordt niet het gewenste resultaat verkregen en kunnen objecten zelfs beschadigen.

 Vind een schoonmaakster voor mij


Op de website van thuisschoonmaken.nl kunt u schoonmaakartikelen bestellen die professionele schoonmaakbedrijven ook gebruiken. Wanneer u via ons schoonmaakartikelen bestelt bij dit bedrijf, krijgt u direct 5% korting op uw aankopen.
Professionele schoonmaakartikelen zijn bijzonder geschikt voor uw schoonmaak thuis, gezien hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en goede resultaat.

Breed assortiment schoonmaakartikelen

Dankzij het brede assortiment van thuisschoonmaken.nl is er voor elk schoonmaakprobleem een oplossing. U kunt hierbij denken aan krachtige ontkalkers voor cementsluier, roestvlekken en urinekristallen, ontvetters voor het oplossen van vet en droge, ingebakken of verkoolde vetvlekken, maar ook allesreinigers voor het effectief reinigen van kunststof, gelakt houtwerk, tafels, stoelen en keukens. Naast het aanschaffen van losse artikelen is het ook mogelijk te kiezen voor schoonmaakpaketten.

U kunt tevens op de website terecht voor schoonmaaktips en demonstratie-video's. Wanneer u een vraag hebt over hoe u een bepaald product het best kunt reinigen en welke schoonmaakartikelen daar het meest geschikt voor zijn, dan kunt u een bericht sturen naar de specialisten van thuisschoonmaken.nl.

Actie Hulp-in-huis:

  • 5% korting* op professionele schoonmaakartikelen bij www.thuisschoonmaken.nl voor uw schoonmaak thuis;
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 130,00.


Kortingscode: hulp-in-huis


* Deze korting is geldig op het gehele assortiment, ook op reeds afgeprijsde artikelen.