Schoonmaakpersoneel gezocht voor particuliere schoonmaak

Bent u op zoek naar een particuliere schoonmaakster voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden eenvoudig en snel een schoonmaakmedewerker voor u.

Schoonmaakpersoneel gezocht

Het regelen van particuliere schoonmaak voor uw bedrijf is via ons eenvoudig en snel. U hoeft nauwelijks moeite te doen, want wij zoeken een schoonmaakmedewerker voor u.

  1. U vult het inschrijfformulier in;
  2. Na uw inschrijving komt u terecht op de persoonlijke pagina waar u wensen en eisen kunt opgeven;
  3. U dient een aanvraag in via de persoonlijke pagina;
  4. Wij gaan een particuliere schoonmaakster voor u zoeken;
  5. Een schoonmaak medewerker zoeken duurt meestal slechts 3 dagen, wij nemen contact met u op over de gevonden schoonmaker;
  6. U maakt een afspraak met de kandidaat voor een kennismakingsgesprek;
  7. Is er een klik tussen jullie? Dan kan de schoonmaker direct aan de slag. Als er geen klik is, zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat, u heeft immers een jaar garantie.

Schoonmaak particulier

Particuliere schoonmaak biedt u veel voordelen. Zo zijn onze kosten van tevoren duidelijk, omdat wij niet willen dat u voor onverwachte kosten komt te staan. U betaalt ons eenmalig bemiddelingskosten voor de zoektocht naar een schoonmaakmedewerker. Daarna betaalt u het uurloon van slechts € 13,50 rechtstreeks aan de particuliere schoonmaakster. Op de bemiddelingskosten heeft u een jaar garantie.

Wilt u vandaag nog een particuliere schoonmaakster zoeken? Schrijf u dan snel in, dan heeft u binnen mum van tijd een schoonmaak medewerker voor uw bedrijf!