Schoonmaakpersoneel gezocht voor particuliere schoonmaak

Particulier schoonmaak personeel gezocht voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden eenvoudig en snel een schoonmaakmedewerker voor u.

Schoonmaakpersoneel gezocht

Het vinden van een betrouwbare schoonmaakmedewerker kan veel tijd vragen en tijd is een kostbaar bezit. Helemaal als u een bedrijf heeft! Daarom nemen wij het regelen van particuliere schoonmaak graag van u over. U hoeft enkel uw wensen en eisen aan te geven en wij zoeken een betrouwbare schoonmaakmedewerker voor u.

  1. Schrijf u gratis in
  2. Activeer uw aanvraag door middel van de link uit de e-mail;
  3. Geef uw wensen en eisen aan en dien een aanvraag in;
  4. Wij gaan op zoek naar een particuliere schoonmaakster voor u;
  5. 87% van de aanvragen ontvangt al binen drie dagen de gegevens van een potentiële schoonmaakmedewerker;
  6. Plan een kennismakingsgesprek;
  7. Is er een klik? Stel dan een contract op en de schoonmaakmedewerker kan bij u aan de slag.

Geen klik? Geen probleem! Wij gaan gratis op zoek naar een particuliere schoonmaakster die beter aansluit bij uw wensen. U heeft immers een jaar garantie.

Zoek particulier schoonmaakpersoneel

Schoonmaak particulier

Particuliere schoonmaak via ikzoeekeenschoonmaakster.nl biedt u veel voordelen. Zo zijn onze kosten van tevoren duidelijk, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. U betaalt ons eenmalig bemiddelingskosten voor de zoektocht naar een schoonmaakmedewerker. Bij deze koste zit ook een jaar lang garantie bij de kosten inbegrepen. 
U betaalt het uurloon van slechts € 13,50 rechtstreeks aan de particuliere schoonmaakster. 

Wilt u vandaag nog een particuliere schoonmaakster zoeken? Schrijf u dan snel in, dan heeft u binnen mum van tijd een schoonmaak medewerker voor uw bedrijf!

Particuliere schoonmaakster zoeken