Hulp in de huishouding gezocht?

Een hulp in de huishouding neemt de huishoudelijke taken van u over. Op zoek naar een hulp in de huishouding? Voor slechts € 12,50 per uur vindt u met behulp van deze website gemakkelijk een huishoudster die u helpt in de huishouding.

Hulp huishouding

Er zijn verschillende redenen waarom een huishoudelijke hulp gevraagd wordt. De hulp in huishouding geeft hulp bij het huishouden als u het zelf te druk heeft om bepaalde taken in het huishouden uit te voeren, maar ook om medische redenen wanneer u niet meer in staat bent tot het bijhouden van uw huishoudelijke werk wordt vaak een huishoudelijke hulp gezocht. Bij ons heeft u snel en eenvoudig een hulp in de huishouding gevonden. U maakt een persoonlijke account aan en dient een aanvraag in voor een hulp. Bij uw aanvraag geeft u aan wat voor hulp in de huishouding u wilt. Wij zoeken een hulp in de huishouding die zoveel mogelijk overeen komt met uw voorkeuren. Zodra wij een schoonmaakster voor u gevonden hebben, plannen jullie samen een kennismakingsgesprek in. Dit doet u voordat de hulp bij u begint. Daarna begint de hulp in de huishouding bij u te werken.

Kosten hulp in de huishouding

Een hulp in de huishouding kost € 12,50 per uur. Daarnaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99. Er is altijd een schoonmaakster bij u in de buurt. 

Schoonmaakabonnement

  • Vergoeding bij schade
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie zolang uw abonnement loopt
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Hulp in de huishouding aanvragen