Schoonmaker aan huis

Heeft u te weinig tijd voor het huishouden? Wilt u graag meer vrije tijd om écht leuke activiteiten te ondernemen? Wilt u uw huis schoon? Dan is het hoog tijd dat iemand de schoonmaak thuis bij u komt doen!

Snel een schoonmaakster aan huis

Het is heel eenvoudig om via ons schoonmaak aan huis te regelen. Door onderstaande stappen te volgen, heeft u binnen drie werkdagen een match met een schoonmaker aan huis:
1. Schrijf u in via onze website;
2. Na de inschrijving komt u op uw persoonlijke pagina. Hier kunt u wensen en eisen aangeven en de aanvraag direct indienen;
3. Wij gaan direct op zoek naar een schoonmaakster aan huis;
4. Als wij een match hebben gemaakt, ontvangt u zijn of haar gegevens zodat u een kennismakingsgesprek kunt plannen;
5. Hebben jullie een klik? Dan kan de hulp direct aan de slag. Mocht het toch niet klikken, dan gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe match.

Huis laten schoonmaken voor € 13,50 per uur

Uw huis laten schoonmaken via ons heeft veel voordelen. Zo betaalt u slechts € 13,50 per uur aan de hulp. Daarnaast betaalt u ons eenmalige bemiddelingskosten. Hier heeft u een jaar garantie op, dus als de hulp niet goed bevalt zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. U heeft dus geen gedoe met uw zoektocht naar een schoonmaakster aan huis, wij doen het werk voor u. Met het grootste aanbod van Nederland krijgt u altijd een hulp bij u uit de buurt.

Schrijf u hier in voor een schoonmaakster