Gezocht: huishoudelijke hulp

Heeft u wel eens vrije tijd gekocht? Waarschijnlijk niet, maar u zou het eens moeten overwegen! Uit onderzoek is gebleken dat men langer gelukkig is met vrije tijd dan met bijvoorbeeld nieuwe kleding. Door een aanvraag voor huishoudelijke hulp te doen, geeft u uzelf vrije tijd cadeau!

Huishoudster zoeken

Een huishoudelijke hulp aanvragen is helemaal niet ingewikkeld, bij ons regelt u dit eenvoudig en snel door middel van het volgende stappenplan:

  1. U vult het inschrijfformulier in op deze website;
  2. Op uw persoonlijke pagina doet u een aanvraag voor huishoudelijke hulp waarin u uw wensen en eisen door kunt geven;
  3. Wij gaan voor u een huishoudelijke medewerker zoeken;
  4. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, ontvangt u de contactgegevens per mail zodat u een kennismakingsgesprek in kunt plannen;
  5. Als er een klik met de kandidaat is, kan hij of zij direct beginnen met taken als huishoudelijke hulp. Als er geen klik is, zoeken wij kosteloos een andere kandidaat voor u als onderdeel van onze garantie.

Schoonmaakster of huishoudelijke hulp voor € 12,50 per uur

Om de kosten hoeft u een aanvraag voor huishoudelijke hulp niet te laten. De kosten bestaan bij ons uit twee delen. U betaalt maandelijks € 8,99 voor ons schoonmaakabonnement. Daarnaast betaalt u de huishoudelijke hulp een uurtarief van € 12,50. 

  • Vergoeding bij schade
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie zolang uw abonnement loopt
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

De voordelen van een huishoudelijke medewerker

Zou het niet ontzettend fijn zijn om extra vrije tijd te hebben voor dingen die u belangrijk vindt? Het maakt voor ons niet uit of u een huishoudelijke hulp wil door tijdgebrek of dat u bijvoorbeeld vanuit een PGB huishoudelijke hulp gezocht heeft. Veel anderen gingen u al voor met een aanvraag voor huishoudelijke hulp!

Schrijf u hier in voor een schoonmaakster