Schoonmaakster zoeken

Een schoon en fris huis door een schoonmaakster!

Schakel een schoonmaakster in voor € 12,50 p/u

Geniet van het werk dat de schoonmaakster u uit handen neemt.

Zonder moeite een schoonmaakster gevonden.

Voordelig een schoonmaakster met een tarief van slechts € 12,50 p/u.

Ik zoek een schoonmaakster

 • Maak een account aan

  en ontvang garantie gedurende uw gehele looptijd!

 • Dien uw aanvraag in

  op basis van uw wensen en eisen.

 • Wij regelen de schoonmaakster voor u

  vaak al binnen 3 dagen een kennismakingsgesprek.

Wij scoren gemiddeld een 7.8

Leroy
4

"We werken allebei fulltime en hadden geen zin om daarnaast nog het huishouden te doen. Een schoonmaakster is dus ideaal voor ons. Via ikzoekeenschoonmaakster.nl deden we een aanvraag voor een goede schoonmaakster. Deze schoonmaker is echt goed en hij doet altijd wat extra’s in huis. Een keer per maand krijgen we een factuur en verder hebben we helemaal geen gedoe. Echt superfijn!"

Hilde
5

"Wij zijn gelukkig met schoonmaakster Latifa. Ze werkt hard, is stipt en is hartstikke gezellig. Mijn man en ik zijn al wat ouder en hij heeft spit dus wilden graag wat hulp in de huishouding. Mijn kleindochter wist deze website en binnen mum van tijd stond Latifa voor de deur. Wij vonden haar gelijk aardig en ze is dan ook direct begonnen met werken. Mijn kleindochter heeft ons wel geholpen, want computers begrijpen wij niet zo goed."

Nathalia
3

"Ik wou een schoonmaakster voor de keuken en de badkamer en de wc. Toen ik een aanvraag deed op ikzoekeenshoonmaakster.nl kon ik doorgeven wat ik wou. Ik had niet na 3 dagen een hulp het duurde wel een week en dat vond ik jammer. Mijn schoonmaakster kan wel heel goed poetsen, ze heeft zelfs een schoonmaak certificaat gehaald dus ze weet wat ze doet."

4 05-08-2020 het zoeken en vinden. - T.Huijssen-Sppijker "De eerste drie aanmeldingen, waren een teleurstelling. Maar ik ben blij met met de vierde. U was wel snel met het zoeken naar de volgende hulp. "
5 05-08-2020 Duidelijk - Annelies Pennings "Erg duidelijk en snelle reactie. We zijn nu al tevreden met Euphride"
5 29-07-2020 Ziet wat ze moet doen - Anoniem "Uiterst tevreden over Mireille Ze ligt ons goed en werkt hard en is duidelijk"
5 20-07-2020 Goede snelle service - Rob "Zie mijn video "
4 16-07-2020 Lekker snel en overzichtelijk - Anoniem "Duidelijk en snel. Wel weinig informatie over werking van het abonnement. Vind het ook weinig flexibel; ik zit er voor een lange tijd aan vast terwijl ik niet weet of het wel bevalt. Misschien een proefperiode inzetten en toelichten?"
5 07-07-2020 Heel snel reacties - Anoniem "Snel iemand gevonden en reactie toen ik de eerst schoonmaakster niet heb geaccepteerd "
5 07-07-2020 Snelle actie - Esther van Bergen "Snelle reactie op hulp vraag. Dezelfde dag nog een schoonmaakster gevonden."
5 07-07-2020 goede website - Richard Oost "Super snelle reactie"
4 29-06-2020 goed - Anoniem "Snelle reactie op verzoeken en op mail"
5 27-06-2020 Service - Anoniem "Yvonne rocked, Marianne was not a good fit. "
4 24-06-2020 Goed, ben tot nu toe tevreden - Anoniem "Het eerste contact verliep niet goed. Jullie zorgden snel voor een nieuwe. Deze is nog onervaren maar wilt graag bijleren."
5 14-06-2020 Wat een uitkomst - Suzanne Kraaijeveld "Ik heb sinds een paar maanden een hulp via ‘ik zoek een schoonmaakster.nl” Na 2 pogingen om een passende hulp te vinden, kwamen we in contact met onze huidige schoonmaakster. Een hardwerkende, aardige jongedame. Voor haar is geen moeite teveel. Ze is altijd ruim op tijd of anders geeft ze even een appje. Ik vond de communicatie met ik ‘zoek een schoonmaakster’ erg vlot en vriendelijk. Ik werd goed geholpen. Het uurtarief is prima, zeker als je ziet hoeveel werk er verzet wordt. Ik ben er erg blij mee hoe het is verlopen en hoe het nu gaat. Ik kan het iedereen aanbevelen."

De voordelen van een schoonmaakster

U sluit een schoonmaakabonnement af voor€ 8,99€ 5,99 per maand. Zo maakt u zich gegarandeerd nooit meer druk om uw huishouden. Met dit abonnement krijgt u vergoeding bij schade, diefstal of ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende hulp indien noodzakelijk. Met ons schoonmaakabonnement bent u goedkoper uit en geniet van de volgende voordelen:

Ikzoekeenschoonmaakster
 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Altijd een schoon huis voor € 12,50 per uur
 • Een legale schoonmaakster (witte werkster)
 • Wij bieden onze schoonmaaksters een training
 • Administratie eenvoudig geregeld
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende schoonmaakster indien nodig
 • 3 maanden gratis