Schoonmaakster zoeken

Een schoon en fris huis door een schoonmaakster!

Schakel een schoonmaakster in voor € 13,50 p/u

Geniet van het werk dat de schoonmaakster u uit handen neemt.

Zonder moeite een schoonmaakster gevonden.

Voordelig een schoonmaakster met een uur tarief van slechts € 13,50 p/u.

Ik zoek een schoonmaakster

 • Maak een account aan

  en ontvang 1 jaar garantie op uw aanvraag!

 • Dien uw aanvraag in

  op basis van uw wensen en eisen.

 • Wij regelen de schoonmaakster voor u

  vaak al binnen 3 dagen een kennismakingsgesprek.

Wij scoren gemiddeld een 7.9

Leroy
4

"We werken allebei fulltime en hadden geen zin om daarnaast nog het huishouden te doen. Een schoonmaakster is dus ideaal voor ons. Via ikzoekeenschoonmaakster.nl deden we een aanvraag voor een goede schoonmaakster. Deze schoonmaker is echt goed en hij doet altijd wat extra’s in huis. Een keer per maand krijgen we een factuur en verder hebben we helemaal geen gedoe. Echt superfijn!"

Hilde
5

"Wij zijn gelukkig met schoonmaakster Latifa. Ze werkt hard, is stipt en is hartstikke gezellig. Mijn man en ik zijn al wat ouder en hij heeft spit dus wilden graag wat hulp in de huishouding. Mijn kleindochter wist deze website en binnen mum van tijd stond Latifa voor de deur. Wij vonden haar gelijk aardig en ze is dan ook direct begonnen met werken. Mijn kleindochter heeft ons wel geholpen, want computers begrijpen wij niet zo goed."

Nathalia
3

"Ik wou een schoonmaakster voor de keuken en de badkamer en de wc. Toen ik een aanvraag deed op ikzoekeenshoonmaakster.nl kon ik doorgeven wat ik wou. Ik had niet na 3 dagen een hulp het duurde wel een week en dat vond ik jammer. Mijn schoonmaakster kan wel heel goed poetsen, ze heeft zelfs een schoonmaak certificaat gehaald dus ze weet wat ze doet."

5 23-02-2020 prima - "Goede communicatie en snel een afspraak met een schoonmaakster."
4 22-02-2020 Tevreden - "Ik heb inmiddels geen hulp meer, maar hou toch nog even het contact aan, je weet maar nooit. Ik was tevreden over de hulp"
5 21-02-2020 Goed - "Wij zijn tevreden "
5 21-02-2020 Supersnel! - "Erg snelle reactie en kort daarop een schoonmaakster aangenomen!"
4 21-02-2020 Na wat hindernissen toch eindelijk gevonden - "De eerste match was een drama die wilde met haar moeder komen en ze gaf aan het niet te redden met de bepaalde tijd en had geen tijd om een half uur langer te blijven want ze had nog 20! Adressen. De tweede en derde waren een drama en heb ik niet eens op gesprek laten komen. Gelukkig was nummertje 4 wel wat we zochten en die kon het opeens wel in de afgesproken tijd. 🤷🏻‍♀️ Nu zijn we tevreden en blij iemand gevonden te hebben. Een vijf sterren zou het zijn geweest als je meteen uit meerdere kon kiezen. Zodat je de beste eruit kon halen. "
4 20-02-2020 Snel een goede hulp gevonden - W "Nvt"
5 17-02-2020 Goed - Vikta "Alles is goed. Dank u wel "
5 13-02-2020 Duidelijk - Anoniem "Makkelijk toegankelijk"
5 13-02-2020 Snel en goed - Anoniem "Binnen een week een goede schoonmaker gevonden en voor een reele prijs. Zeer tevreden"
5 07-02-2020 Makkelijk en snel een goede schoonmaakster gevonden - Martine "De eenmalige matching fee is het waard. We hebben een super schoonmaakster gevonden. Ook betaling is makkelijk op deze manier. "
4 01-02-2020 Snel een fijne hulp uit de buurt gevonden - C. Bresser "Binnen een week kreeg ik de gegevens van 2 schoonmaaksters die bij mij aan de slag zouden willen gaan. De 1e bleek te ver weg te wonen en er zelf ook op terug te komen. Maar nog dezelfde dag werd ik gekoppeld aan een schoonmaakster die slechts 500m bij mij vandaan woont. Ze is vandaag voor het eerst geweest en dit is denk ik een goede match."
4 30-01-2020 goede service - B "een goede manier een schoonmaker te vinden, betrouwbaar en prettig."

De voordelen van een schoonmaakster

U herkent het vast: u bent een schoonmaakster aan het zoeken, maar u kunt de juiste persoon niet vinden. Voor een schoon en fris huis hoeft u helemaal geen moeite meer te doen. U hoeft zicht alleen maar in te schrijven en wij regelen de ideale schoonmaakster die aan uw wensen voldoet.

Ikzoekeenschoonmaakster
 • Afspraken vastgelegd in een contract
 • Altijd een schoon huis voor € 13,50 per uur
 • Een legale schoonmaakster (witte werkster)
 • Wij bieden onze schoonmaaksters een training
 • Administratie eenvoudig geregeld