Schoonmaakster zoeken

Een schoon en fris huis door een schoonmaakster!

Schakel een schoonmaakster in voor € 13,50 p/u

Geniet van het werk dat de schoonmaakster u uit handen neemt.

Zonder moeite een schoonmaakster gevonden.

Voordelig een schoonmaakster met een uur tarief van slechts € 13,50 p/u.

Ik zoek een schoonmaakster

 • Maak een account aan

  en ontvang 1 jaar garantie op uw aanvraag!

 • Dien uw aanvraag in

  op basis van uw wensen en eisen.

 • Wij regelen de schoonmaakster voor u

  vaak al binnen 3 dagen een kennismakingsgesprek.

Wij scoren gemiddeld een 7.9

Leroy
4

"We werken allebei fulltime en hadden geen zin om daarnaast nog het huishouden te doen. Een schoonmaakster is dus ideaal voor ons. Via ikzoekeenschoonmaakster.nl deden we een aanvraag voor een goede schoonmaakster. Deze schoonmaker is echt goed en hij doet altijd wat extra’s in huis. Een keer per maand krijgen we een factuur en verder hebben we helemaal geen gedoe. Echt superfijn!"

Hilde
5

"Wij zijn gelukkig met schoonmaakster Latifa. Ze werkt hard, is stipt en is hartstikke gezellig. Mijn man en ik zijn al wat ouder en hij heeft spit dus wilden graag wat hulp in de huishouding. Mijn kleindochter wist deze website en binnen mum van tijd stond Latifa voor de deur. Wij vonden haar gelijk aardig en ze is dan ook direct begonnen met werken. Mijn kleindochter heeft ons wel geholpen, want computers begrijpen wij niet zo goed."

Nathalia
3

"Ik wou een schoonmaakster voor de keuken en de badkamer en de wc. Toen ik een aanvraag deed op ikzoekeenshoonmaakster.nl kon ik doorgeven wat ik wou. Ik had niet na 3 dagen een hulp het duurde wel een week en dat vond ik jammer. Mijn schoonmaakster kan wel heel goed poetsen, ze heeft zelfs een schoonmaak certificaat gehaald dus ze weet wat ze doet."

5 22-11-2019 Geweldig - Anoniem "Ik ben erg tevreden met de manier van werken.Zowel naar de klant toe als naar de gene die komt werken."
5 22-11-2019 Perfecte match gevonden - Anoniem "Er werd een vriendelijke schoonmaakster gestuurd en er was meteen een klik al maanden zeer tevreden"
4 22-11-2019 eenvoudige en vlotte zoektocht op internet naar een schoonmaakster - nosja "vlotte service. Eenvoudig snel gevonden."
5 21-11-2019 Handig - Anoniem "Handige betaling per factuur, legaal! En heerlijk als de schoonmaakster is geweest!!"
4 21-11-2019 behoorlijk goede en nette schoonmaker (cijfer; 7 1/2) prettig, dat er een maandoverzicht verstuurd wordt. er een maandoverzicht is. - Leo Koster "prima! "
4 21-11-2019 Goede site. - Engel 5 "Vanwege operatie had ik gelukkig vlot een hulp hier uit de buurt."
5 21-11-2019 Binnen een week iemand voorgedragen! - Post "Een druk huishouden met 4 kinderen en wij allebei een baan, dan is het fijn om een paar extra handen te hebben! Nadat wij ons aangemeld hadden kregen wij na een paar dagen al een reactie dat ze iemand voor ons hadden! Super fijn en een prima hulp!"
4 21-11-2019 beoordeling ikzoekeenschoonmaakster - Inge van der Weijden "We kregen heel snel een heel goede match. Helaas kon deze schoonmaakster niet op een moment wat voor ons handig was. Daarna kwam er snel een tweede match, ook prima. Zij werkt nu een kleine maand bij ons, naar tevredenheid. Ik vond het niet meteen duidelijk hoe het werkt met afrekenen / facturen. Het was mij niet meteen duidelijk dat wij de schoonmaakster rechtstreeks betalen."
5 20-11-2019 Snel - Anoniem "Binnen korte tijd werd er een schoonmaakster gevonden, om de hoek. "
4 19-11-2019 prima - Bijman "geen"
4 19-11-2019 Vloeiend - Anoniem "Het contact de zoektocht en de manier van werken van de schoonmaakster verlopen allemaal gemakkelijk en vloeiend"
5 19-11-2019 prettige manier voor vinden van een schoonmaakster - Anoniem "prettige manier voor vinden van een schoonmaakster"

De voordelen van een schoonmaakster

U herkent het vast: u bent een schoonmaakster aan het zoeken, maar u kunt de juiste persoon niet vinden. Voor een schoon en fris huis hoeft u helemaal geen moeite meer te doen. U hoeft zicht alleen maar in te schrijven en wij regelen de ideale schoonmaakster die aan uw wensen voldoet.

Ikzoekeenschoonmaakster
 • Afspraken vastgelegd in een contract
 • Altijd een schoon huis voor € 13,50 per uur
 • Een legale schoonmaakster (witte werkster)
 • Wij bieden onze schoonmaaksters een training
 • Administratie eenvoudig geregeld