Schoonmaakster zoeken

Een schoon en fris huis door een schoonmaakster!

Schakel een schoonmaakster in voor € 12,50 p/u

Geniet van het werk dat de schoonmaakster u uit handen neemt.

Zonder moeite een schoonmaakster gevonden.

Voordelig een schoonmaakster met een tarief van slechts € 12,50 p/u.

Ik zoek een schoonmaakster

 • Maak een account aan

  en ontvang garantie gedurende uw gehele looptijd!

 • Dien uw aanvraag in

  op basis van uw wensen en eisen.

 • Wij regelen de schoonmaakster voor u

  vaak al binnen 3 dagen een kennismakingsgesprek.

Wij scoren gemiddeld een 7.8

Leroy
4

"We werken allebei fulltime en hadden geen zin om daarnaast nog het huishouden te doen. Een schoonmaakster is dus ideaal voor ons. Via ikzoekeenschoonmaakster.nl deden we een aanvraag voor een goede schoonmaakster. Deze schoonmaker is echt goed en hij doet altijd wat extra’s in huis. Een keer per maand krijgen we een factuur en verder hebben we helemaal geen gedoe. Echt superfijn!"

Hilde
5

"Wij zijn gelukkig met schoonmaakster Latifa. Ze werkt hard, is stipt en is hartstikke gezellig. Mijn man en ik zijn al wat ouder en hij heeft spit dus wilden graag wat hulp in de huishouding. Mijn kleindochter wist deze website en binnen mum van tijd stond Latifa voor de deur. Wij vonden haar gelijk aardig en ze is dan ook direct begonnen met werken. Mijn kleindochter heeft ons wel geholpen, want computers begrijpen wij niet zo goed."

Nathalia
3

"Ik wou een schoonmaakster voor de keuken en de badkamer en de wc. Toen ik een aanvraag deed op ikzoekeenshoonmaakster.nl kon ik doorgeven wat ik wou. Ik had niet na 3 dagen een hulp het duurde wel een week en dat vond ik jammer. Mijn schoonmaakster kan wel heel goed poetsen, ze heeft zelfs een schoonmaak certificaat gehaald dus ze weet wat ze doet."

4 03-06-2020 Snelle service - weinig onderzoek - Anoniem "Er is snel een schoonmaakster gevonden. Echter weinig informatie over werkervaring etc"
4 02-06-2020 Snelle dienstverlening - Anoniem "Wij hebben nog geen daadwerkelijk ervaring. Wel een snelle reactie met voorgestelde kandidaten. "
4 29-05-2020 Goede service - Joop van Mil "Snelle bemiddeling, goede prijs, correcte afhandeling"
5 28-05-2020 Snel en eenvoudig - Joke Nuchelmans "Snel en weinig administratieve last, top!"
4 25-05-2020 Toch een match - Anoniem "Het heeft erg lang geduurd voordat er iemand gevonden was, maar uiteindelijk toch een match, vervolgens alles snel geregeld."
5 22-05-2020 Super! - Anoniem "Na onze inschrijving op de website kregen we de volgende dag al de gegevens doorgstuurd van onze schoonmaakster. De schoonmaakster kwam al snel langs voor een kennismakingsgesprek. En is al 1 keer bij ons geweest om schoon te maken. Onze schoonmaakster werkt zeer grondig en komt afspraken na. Wij zijn erg tevreden!"
5 21-05-2020 Super snel - Anoniem "Snelle service. Goed geregeld allemaal. Betaling zou nof fijn zijn als dat ook via jullie gaat. Verder alles top "
4 11-05-2020 Beoordeling Monika 11 mei 2020 - Anoniem "Monika doet meer dan van haar verwacht wordt en corrigeert wat ik aan taken of uitvoering belangrijk vindt. Ze is grondig en snel."
5 09-05-2020 Goede ervaringen. - Anoniem "Tot nu toe goede ervaring. Snel een match. En zo niet, snel een nieuwe match. Heel fijn."
5 07-05-2020 Prima ondersteuning! - Anoniem "Prima in de ondersteuning van het bij elkaar brengen van werkgever en werknemer. Echter heb ik een beetje pech gehad met de juiste match. Maar jullie hebben dit goed ondersteund en me verder geholpen."
4 28-04-2020 database mailingen onnauwkeurig - Anoniem "Ivm Corona is onze schoonmaker nog niet begonnen. Dit heb ik telefonisch en per email doorgegeven, maar ik heb toch meerdere emails gekregen mbt wat ik van de dienstverlening vind.Slordig"
5 14-04-2020 Astrid Hofstede - Anoniem "Prima hulp"

De voordelen van een schoonmaakster

U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 per maand. Zo maakt u zich gegarandeerd nooit meer druk om uw huishouden. Met dit abonnement krijgt u vergoeding bij schade, diefstal of ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende hulp indien noodzakelijk. Met ons schoonmaakabonnement bent u goedkoper uit en geniet van de volgende voordelen:

Ikzoekeenschoonmaakster
 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Altijd een schoon huis voor € 12,50 per uur
 • Een legale schoonmaakster (witte werkster)
 • Wij bieden onze schoonmaaksters een training
 • Administratie eenvoudig geregeld
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende schoonmaakster indien nodig
 • 3 maanden gratis