Douchecabine ontkalken

Het schoonmaken van de badkamer is een van die vervelende klusjes die ik liever niet doe. Maar helaas moet ik er toch elke week weer mee aan de slag. Het is toch ook wel heel fijn als je jezelf daarin in een blinkend schone badkamer kunt opfrissen!

 

Badkamer ontkalken

Eerder vertelden we je al hoe je de hele badkamer onder handen neemt. Van het ontkalken tot het reinigen van de douchecabine en het schoonmaken van het douchegordijn. Ik help je nog graag even herinneren hoe je ook alweer de douchecabine goed kunt ontkalken.

Ik heb daar namelijk een hele goede truc voor. Voor het ontkalken van de douchecabine gebruik ik namelijk altijd tandpasta. Ja, echt… tandpasta.

De douchecabine ontkalken, hoe doe je dat dan?
Hiervoor neem je een tube tandpasta, een zacht schuursponsje en een doek om later weer schoon en droog te maken. Doe de tandpasta op het schuursponsje en wrijf daarmee over de kalkaanslag op de douchecabine. Laat dit even inwerken en spoel vervolgens af met water. Met een schone doek maak je de douchecabine weer schoon en droog!

 

Heb jij nog meer tips voor het schoonmaken en ontkalken van de douchecabine? Ik hoor het graag van je!

Ook interessant

2 gedachtes over “Douchecabine ontkalken

  1. Tandpasta is een goed middel. Je kan er gympen, cd’s, toetsen en nog veel meer mee schoonmaken. Zelf ook goed voor een muggen bult

  2. Pingback: Lekkende kraan - Ikzoekeenschoonmaakster.nl

Comments are closed.