vakantie

Vakantie, nu ook voor mij!

Hoera, ik heb vakantie! De periode voor mijn vakantie was de drukste in een lange tijd. Al mijn klanten wilden dat hun huis goed schoongemaakt werd voordat ze op vakantie gingen, zodat ze in een schoon huis terug konden komen. Dat vind ik heel begrijpelijk, en eigenlijk ook helemaal niet zo erg. Doordat ik de laatste tijd zo druk was, kon ik echt naar de vakantie uitkijken. Nu het eenmaal zover is heb ik echt het idee dat ik het verdiend heb!

Het is natuurlijk niet helemaal zo dat ik in mijn vakantie helemaal niet meer schoonmaak. Ook mijn eigen huisje moet mooi schoon blijven en daar zal ik ook zeker voor zorgen. Ik heb alleen naast mijn huishoudelijke klusjes nog lekker wat tijd om leuke dingen te doen, wat ik ook zeker van plan ben.
Ik ga fijn een paar dagen naar Lissabon met mijn vriend. Daarom heb ik voor jullie de vraag: hebben jullie misschien leuke tips voor mij en mijn vriend, bezienswaardigheden in Lissabon die we zeker moeten bezoeken? Ik ben benieuwd! Over anderhalve week gaan we al, en ik kan eigenlijk niet wachten!

En jullie, hebben jullie nog vakantieplannen? Wordt het een all-inclusive, een kampeervakantie of gaan jullie gewoon af en toe een dagje weg? Ik hoor het graag, in mijn vakantie heb ik alle tijd om jullie reacties te lezen!

 

PS: Omdat het vandaag het begin van mijn vakantie is, vond ik het wel toepasselijk om een keertje níet over schoonmaken te bloggen. Niet echt, in ieder geval. Volgende week zal het gewoon weer over schoonmaken gaan, dat beloof ik!