stofzuiger onderhouden

Stofzuigen met een panty

Je kent het vast wel, je hebt iets kleins op de grond laten vallen en kunt het nergens terug vinden. Het achterste knopje van je oorbel, een naald of de strijkkralen van je kids bijvoorbeeld. Na lang zoeken geef je het op, misschien kom je het straks bij toeval tegen. Maar met je hoogpolige tapijt wordt het terugvinden van je piepkleine spullen een ware zoektocht naar de speld in de hooiberg.

Alle bij elkaar vegen is geen optie en als je dan besluit om te gaan stofzuigen is de kans groot dat je alles kwijt bent. Ik heb dé oplossing!

Dit heb je nodig om te stofzuigen met een panty:

  • een stofzuiger;
  • een (oude) panty;
  • een elastiekje.

Wat is nou de truc?
Je hebt vast al wel een idee. Je gaat namelijk stofzuigen met een panty om het uiteinde van je stofzuiger. Door de dunne stof van de panty houdt je stofzuiger nog wel de zuigkracht, maar verdwijnen je waardevolle kleine spullen niet meer in de stofzuigerzak. Hoef je in ieder geval na het stofzuigen die overvolle zak niet uit te pluizen op zoek naar die ene mooie oorbel.

 

En nu kunnen je kids weer heerlijk aan het spelen met strijkkralen, geen probleem als er een kraaltje op de grond valt. Met je nieuwe oplossing bespaar je veel zoektijd en ben je nooit meer iets kleins kwijt!

Ook interessant

Één gedachte over “Stofzuigen met een panty

  1. Wat een slim idee! met mijn kids en hun speelgoed verdwijnt er regelmatig wat in mijn stofzuigsysteem. Erg vervelend moet dan de hele stofzuigerzak gaan doorzoeken

Comments are closed.