Sleutels uit elkaar houden

3 handige tips om je sleutels uit elkaar te houden

Kan jij jouw sleutels uit elkaar houden? Grote kans dat je weleens met je sleutels staat te rammelen bij de voordeur, zoekend naar de juiste sleutel… In de stromende regen. Wij geven je 3 tips om je sleutels uit elkaar te houden: zo gaat jou dat nooit meer overkomen. Lees ze nu!

1. Sleutels markeren met nagellak

Een vele leukere en goedkopere oplossing is door je sleutels te gaan lakken met nagellak. Maak van te voren je sleutels even schoon met nagellak remover. Zo zijn de sleutels helemaal vet en vuil vrij. Leg dan even een papiertje onder je sleutels, voor het geval je uitschiet. En lakken maar! Vergeet niet dat de sleutels even moeten drogen, anders blijven ze aan elkaar plakken.

2. Sleutelkapjes kopen

Bij de Action, Wibra of Zeeman zijn gekleurde ‘kopkanten’ te koop. Deze schuif je over je sleutels heen en dan vergis je je nooit meer! Een nadeel van deze ‘kopkanten’ of sleutelkapjes is dat ze niet op alle sleutels passen.

3. Sleutelkapjes zelf maken

 Je kunt er ook voor kiezen om van een stel waterballonnen het tuitje eraf te knippen. Vervolgens trek je de ballon over de sleutel heen. Zo heb je een eigen sleutelkapje gemaakt!

Heb jij één van deze tips toegepast? Of heb je een andere manier om je sleutels uit elkaar te houden? Laat het ons weten op onze Facebook of Instagram-pagina! Volg ons dan direct even: dan houden wij je op de hoogte van de leukste, slimste en snelste schoonmaaktips.