Schoonmaakspullen opbergen

Schoonmaakspullen opbergen is belangrijk voor jouw veiligheid en die van anderen. Na alle schoonmaaktips de afgelopen weken wordt het nu een keer tijd voor een opruimtip!
Hoewel deze tip toch wel alles te maken heeft met schoonmaken. Schoonmaakspullen moeten namelijk ook opgeruimd worden, en hoe meer schoonmaakspullen jij in huis hebt, hoe meer ruimte je nodig hebt voor het opbergen van je schoonmaakmiddelen.

Schoonmaakspullen opbergen

Je kunt je schoonmaakspullen natuurlijk op veel manieren en veel plekken opbergen. Wat dacht je van onder in de keukenkastjes, achter in de garage, in prachtige mandjes in je kast of gewoon op een plank in de berging? Genoeg mogelijkheden, maar het kost je altijd een heleboel ruimte. En het wordt als snel rommelig en onoverzichtelijk. Je kunt die ruimte ook vast goed gebruiken voor andere spullen.

Daarom hebben wij dé tip voor het opbergen van al je schoonmaakspullen. Met deze tip bespaar je een heleboel ruimte en weet je zeker dat je schoonmaakspullen netjes opgeborgen zijn. Nog één groot voordeel van het netjes opbergen van je schoonmaakmiddelen: je hoeft nooit meer te zoeken en jezelf af te vragen waar je die fles allesreiniger nóu weer hebt gelaten.

Dé tip voor het opbergen van je schoonmaakspullen?
Gebruik een schoenenzak om je schoonmaakspullen in op te bergen. Je bevestigt de schoenenzak makkelijk aan de binnenkant van een kastdeur. Zo heb je makkelijk en snel je schoonmaakspullen opgeborgen zonder dat je ruimte verliest. Al jouw schoonmaakspullen hangen in de zak en je hoeft nooit meer te zoeken. Bevestig ook een haak aan de binnenkant van de deur, dan kun je daar je zwabber aan ophangen.

Maak de schoenenzak bij voorkeur vast aan de binnenkant van een kastdeur die op slot kan. Dan weet je zeker dat de kinderen niet bij de schoonmaakspullen kunnen komen. Veilig én netjes opgeborgen!