babydweil

Origineel babycadeau! De babydweil

Een origineel cadeau voor een babyshower of kraamfeestje!

 

Jong geleerd is oud gedaan, aldus een gezegde. Met de babydweil kunnen baby’s al vroeg leren dat zij ook hun steentje kunnen bijdragen aan het huishouden.

De babydweil bestaat al een tijdje en is gemaakt naar aanleiding van een grap. In Japan werd een advertentie gemaakt waarin een baby te zien was die de vloer schoonmaakte. Aan het pakje van de baby waren schoonmaakdoekjes gemaakt waardoor de baby bij het kruipen de vloer schoonmaakte.

Een tijdje later werd de Baby mop of babydweil ontwikkeld, een Amerikaanse website geeft 5 redenen waarom mensen een babydweil zouden moeten hebben:

  1. Leer je baby al vroeg een goede werklust te krijgen;
  2. Je baby zal leren om geen voedsel op de vloer te gooien of voedsel te verspillen;
  3. Je baby krijgt een goede work-out, verbrandt energie en werkt aan z’n spieren. Je baby zal uiteraard ook beter slapen;
  4. Je hoeft je vloer niet meer schoon te maken, dat bespaart je een heleboel tijd. Dus je houdt tijd over om dingen te doen die jij leuk vindt;
  5. Je bespaart veel geld op schoonmaakkosten.

Een mooi lijstje met reden om een babydweil te kopen lijkt me. Toch moeten we deze redenen volgens mij niet al te serieus nemen. Stel je voor dat je baby de vloer schoon moet maken, ik kan je bij deze garanderen dat lang niet alle plekken goed schoongemaakt worden. Je zult dus ook wel zelf je handen uit de mouwen moeten steken.

Wel is een babydweil een origineel babycadeau. Het is immers een grappig pakje en ach, zeg nou zelf… dat kleine beetje werk dat je baby je uit handen neemt is altijd leuk meegenomen.

Als je op zoek bent naar een leuk en origineel babycadeau, een leuk cadeau voor een babyshower of kraamfeestje, dan moet je zeker de babydweil hebben.

Op http://www.schoonmaaksterkado.nl/ kun je makkelijk en eenvoudig een babydweil bestellen. De kosten zijn: €29,50

Ook interessant