krassen op mobiel verwijderen

5 onfeilbare tips om krassen op je telefoon te verwijderen

Een kras op je telefoonscherm is zo gebeurd. Maar hoe kun je krassen op je telefoon verwijderen? In dit blog geven we je 5 slimme tips om krassen op je telefoon te verwijderen.

Ik heb een kras op mijn telefoon…

Hoe zuinig je ook bent, vroeg of laat krijg jij er ook mee te maken: krassen op jouw mobiele telefoon. Vaak brengen we meer uren door met onze mobiele telefoon dan met onze partner. We appen, mailen en navigeren ons suf… En met dat intensieve gebruik, ontkom je bijna niet aan krassen op je mobiel. Uiteraard is het beter om krassen op jouw mobiel te voorkomen (met bijvoorbeeld een hoesje of screenprotector), maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig hoef je niet direct een nieuwe te kopen, maar heb jij thuis middeltjes liggen om de krassen op je telefoon te verwijderen.

1. Met tandpasta krassen verwijderen?

Ja precies, met tandpasta! Vlieg maar naar de badkamer en grijp de tandpasta om krassen op jouw mobiele telefoon te verwijderen. Doe een klein beetje tandpasta op een wattenschijfje en wrijf dit met cirkelvormige bewegingen over de krassen. Doe dit totdat de krassen zijn verdwenen. Neem tot slot een vochtig doekje en verwijder hiermee de tandpasta van jouw scherm.

Let op: Wil je met tandpasta krassen verwijderen? Gebruik dan geen gel-tandpasta!

2. Krassen uit telefoonscherm halen met baking soda

Daar is onze vertrouwde vriend baking soda weer! Wil jij krassen verwijderen op jouw mobiel? Neem dan twee delen bakpoeder en een deel water. Meng dit totdat er een dikke pasta ontstaat. Pak een zachte, schone doek en wrijf met cirkelvormige bewegingen over de krassen op jouw mobiele telefoon. Zijn de krassen weg? Zorg dan dat de resterende pasta met een vochtig doekje van jouw telefoon wordt verwijderd.

Tip: Als je geen baking soda in huis hebt, dan kun je ook krassen wegpoetsen met babypoeder.

3. Auto-krasverwijderaar voor je telefoon

Ken jij een autoliefhebber of ben je er zelf een? Dan is auto-krasverwijderaar zo geregeld! Voor het verwijderen van krassen op jouw mobiel heb je natuurlijk niet zulke hoeveelheden nodig als bij een auto. Neem daarom een druppeltje krasverwijderaar en wrijf dit met een zachte doek in cirkelvormige bewegingen over de krassen van jouw telefoon. De krassen zijn na gebruik veel minder zichtbaar en sommige zijn zelfs helemaal verdwenen.

4. Kleine krasjes telefoon wegschuren met schuurpapier

Krassen op mobiele telefoon verwijderen met schuurpapier? Jazeker! Bij schuurpapier denk je meestal aan klussen en grof werk. Toch is niets minder waar. Schuurpapier met een hele fijne korrel is uiterst geschikt om krassen van de achterkant of zijkant van je mobiel te verwijderen. Zorg dat je niet te hard drukt, want dan krijg je nieuwe krassen.

5. Plantaardige olie voor krassen verwijderen telefoon

Plantaardige olie is een middel om de krassen op de mobiel tijdelijk te verwijderen. Maar als je het regelmatig herhaalt, is het een prima oplossing. Doe een druppel olie op een zachte doek en wrijf hiermee over de krassen. Een nadeel … je broekzak kan er wel vettig van worden.

Krassen op je scherm verwijderen is een klus die je waarschijnlijk graag zelf doet. Maar voor alle overige schoonmaaktaken is een schoonmaakster natuurlijk een perfecte oplossing. Zij doet in slechts een paar uur thuis jouw hele huis en jij houdt tijd over voor dingen die je echt belangrijk vind. Een win-win situatie!

Een schoon huis en meer tijd overhouden
Dat kan! Wij vinden een schoonmaakster meestal al binnen 3 dagen

Één gedachte over “5 onfeilbare tips om krassen op je telefoon te verwijderen

Comments are closed.