Kaarsen aansteken met spaghetti

Het is weer zover. De dagen worden korter, en het wordt weer eerder donker buiten. Om het ’s avonds gezellig te maken worden thuis kaarsjes aangestoken.
Je hebt ze ook vast wel in huis, kaarsen waar je moeilijk bij kunt met je aansteker. Iedere keer als je ze weer aan wilt steken vraag je je af waarom je de kaarsen in huis hebt gehaald. Doordat je zo moeilijk bij de kaars kunt, voel je telkens de hitte van de aansteker en regelmatig heb jij je vingers al gebrand.

Maar ze zijn zo mooi, het staat zo gezellig in huis en je kunt zo intens genieten van het prachtige kaarslicht. Weg doen is dus geen optie. Ik heb een goede tip voor je! Kaarsen aansteken doe je zo!

Je hoeft namelijk niet meer die korte aansteker of lucifer te gebruiken voor het aansteken van je kaarsen. Voortaan gebruik jij: spaghetti!

Ongekookte spaghetti is namelijk ideaal om kaarsen aan te steken. Met de aangestoken spaghetti kom je vele malen makkelijker in de buurt van het lontje van de kaars. Geen aangebrande vingers meer én je hoeft je kaarsen niet weg te gooien!

En o ja, de spaghetti kun je nog veel vaker aansteken en gebruiken, een erg goedkope oplossing dus! Kijk ook eens onderstaand filmpje!

Spaghetti gebruiken om kaarsen aan te steken

Heb jij nog tips voor het aansteken van kaarsen? Of heb je andere goede tips voor het huishouden? Wij horen het graag van je! Deel je tips met ons! Samen maken we het leven makkelijker en houden we meer tijd over voor de leuke dingen!