Fotolijstjes ophangen met lipje van frisdrankblikje

De mooiste momenten in je leven leg je natuurlijk graag vast. Maar alleen met vastleggen ben je er niet. Om van die mooie momenten te blijven genieten kun je je allermooiste foto’s in huis in fotolijstjes ophangen, neerzetten of neerleggen.

Er zijn geen regels voor het tentoonstellen van je mooiste foto’s. Creativiteit zorgt zelfs voor een hele leuke sfeer in je huis. Kies bijvoorbeeld voor een bepaalde vorm, hang je lijstjes eens allemaal boven elkaar of gewoon kriskras door elkaar heen.

Ook de plek van de fotolijstjes is aan jou. Steeds vaker kiezen mensen er voor om langs de trap allemaal fotolijstjes op te hangen, in de toilet of boven de eettafel.

En alleen maar foto’s toevoegen aan je fotolijstjes is ook verleden tijd. Wat dacht je van leuke spreuken, cartoons of gewoon plaatjes en patroontjes? Genoeg keuze dus!

Als je weet hoe je je prachtige momenten in huis gaat tonen wordt het tijd om de fotolijstjes uit te kiezen en de lijstjes op te hangen. Heb je mooie fotolijstjes gevonden? En weet je waar je ze op gaat hangen? Dan moet je natuurlijk kijken hoe je de lijstjes op gaat hangen, zit er een ophangsysteem bij? Soms is er alleen maar een haakje om het lijstje horizontaal op te hangen, terwijl je eigenlijk had bedacht om het lijstje verticaal op te hangen.

Ik heb de oplossing voor je! Het is echt heel simpel. Je gebruikt het lipje van een frisdrankblikje!
Deze zet je met een schroefje of punaise vast aan het lijstje en je hebt een ophanghaakje!

Zorg verder voor een goede voorbereiding. Een potlood, boormachine en waterpas zijn erg handig. En een stofzuiger is zeker geen overbodige luxe als je gaten in de muur gaat boren. Als je de stofzuigermond onder het boorgat houdt bespaar je jezelf een heleboel schoonmaakwerk.

Ga je boren? Lees dan onze blog met tips voor het boren ook even door. Dan weet je in ieder geval hoe je de boor op z’n plaats kunt houden.

Succes met het ophangen van je fotolijstjes! Ik ben benieuwd naar het resultaat, laat je het me zien?