Witte schoonmaakhulp gezocht? Zoek hier uw schoonmaakster!


Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3194 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Heeft u moeite met het doen of bijhouden van het huishouden en zoekt u een witte schoonmaakster? Wij staan voor u klaar!
In ons bestand staan ruim 86.000 schoonmaaksters die graag bij u aan de slag gaan. Wanneer u een witte schoonmaakster in dienst neemt geeft u hem/haar een vergoeding van slechts € 13,50 per uur (all-in). Daarnaast betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag.

 

Voordelen van de witte schoonmaakster

Een schoonmaakster zoeken via ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft vele voordelen:

  • Garantie: Bij ons profiteert u altijd van een jaar lang garantie.
  • De schoonmaakster werkt wit.
  • Grootste aanbod van Nederland: Onze database bevat ruim 88.000 hulpen, zo hebben we altijd wel een hulp die aan uw wensen voldoet en bij u uit de buurt komt.
  • Geen gedoe: Wij nemen u al het werk uit handen. U ervaart het gemak, wij doen de rest!

Schoonmaakhulp gevraagd? Onze werkwijze

Witte schoonmaakhulp gezocht? Het aanvragen van de witte schoonmaakster is heel makkelijk. U doorloopt de volgende stappen en wij gaan voor u op zoek:

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u hebt met betrekking tot uw schoonmaakster.
  2. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen gaan wij direct voor u op zoek. Dit doen wij aan de hand van uw wensen. Vaak hebben wij binnen 1 of 2 dagen al een schoonmaakster voor u gevonden.
  3. Als wij een schoonmaakster hebben gevonden ontvangt u de contactgegevens van deze schoonmaakster, u kunt dan een afspraak maken en kijken of er een klik is. Is er een klik? Dan kan de schoonmaakster bij u aan de slag. Is de klik er niet? Dan zoeken wij kosteloos naar een schoonmaakster die beter bij u past.


Schoonmaakster gevraagd? Zo snel mogelijk een schoonmaakster in huis en direct profiteren van onze voordelen! Schrijf u nu in, dien een aanvraag in en wij gaan voor u op zoek!

Schrijf u hier in voor een schoonmaakster