Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2153 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Menterwolde dankt zijn naam aan het Middeleeuwse veenlandschap aan de oevers van de rivier Wold-Oldambt, toen nog Munter Ee. Menterwolde is dan ook ontstaan in de Middeleeuwen, in 1222. De tijd van grote kastelen en kleine hutjes. Van boeren en ridders, jonkvrouwen, hofdames en lakeien. Gelukkig zijn de tijden nu anders, hoewel een hofdame soms wel erg fijn zou zijn. Het is op deze website echter wel mogelijk een schoonmaakster aan te vragen. Deze laat uw kasteeltje weer stralen.

Schoonmaakster

Een schoonmaakster voert de taken uit die u haar opgeeft. Voor deze taken ontvangt zij een vergoeding van € 12,50. Hier komen geen extra kosten meer bij op. De vergoeding kunt u de schoonmaakster zelf uitbetalen.

Daarnaast betaalt u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag. Bent u niet tevreden over de toegewezen schoonmaakster? Dan gaan wij wederom (gratis) op zoek naar een schoonmaakster. Wij zullen echter altijd kijken naar de door u opgegeven eisen en wensen wanneer wij een schoonmaakster voor u selecteren.

Ik wil graag een schoonmaakster aanvragen


Onze schoonmaaksters wonen door heel Nederland. Wij zullen u koppelen aan een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen én bij u in de regio woont.


 
Language English